Skip to Content
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران عنوان کرد:

دعوت از متخصصین برای شرکت در کانون ارزیابی شایستگی مدیران سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران


تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۱:۲۸:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۲/۹ - ۱۵:۴۹:۶
دعوت از متخصصین برای شرکت در کانون ارزیابی شایستگی مدیران سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با تاکید بر استفاده از ظرفیت موجود در حوزه مدیریتی کشور گفت: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در راستای ایجاد فرصت مساوی برای همکاری در این سازمان و برقراری روند شایسته سالاری در انتصاب مدیران در نظر دارد از ظرفیت کانون های ارزیابی صلاحیت مدیران و از ظرفیت کل کشور برای مدیریت میراث مستند ایرانیان بهره ببرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، مظفر پاسدار شیرازی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با بیان این مطلب گفت: بیش از یکسال است که سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در راستای ایجاد فرصت مساوی برای تمامی همکاران و برقراری روندی شایسته سالارانه در انتصاب مدیران، از ظرفیت کانون های ارزیابی صلاحیت مدیران استفاده می کند و مدیران پایه و میانی خود را از این طریق انتخاب می کند و در این راستا برای برگزاری کانون ها از ظرفیت کانون های مورد تایید سازمان اداری و استخدامی استفاده شده است. 
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران افزود: در گام نخست و از طریق کانون ارزیابی شایستگی مدیران، برای جانشین پروری در سمت های معاون مدیرکل از کانون ارزیابی استفاده شد و این شیوه برای انتخاب و انتصاب روسای ادارات نیز به کار برده شد و اکنون این روند برای مدیران کل این کانون ها نیز اجرایی می شود. 
وی اظهار داشت: تفاوت این دوره با دوره های گذشته در این است که در 3 سمت مدیر کل کتب خطی و نادر، مدیر کل فراهم آوری منابع دیجیتال و معاون مدیرکل پردازش منابع دیجیتال فراخوان به صورت ملی داده شده است و متخصصانی که شرایط ورود به کانون را داشته باشند می توانند در این رقابت حاضر شوند در واقع تلاش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران این است که انتصاب مدیران در این نهاد ملی نیز با مشارکت متخصصان کشور صورت گیرد.  
مظفر پاسدار شیرازی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تصریح کرد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی به عنوان بزرگترین گنجینه منابع فارسی جهان محل رجوع بسیاری از متخصصان حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی، کتابداری، علوم آرشیوی و نسخه شناسی است؛ از همین رو شایسته است که در فرآیند مدیریت تمام متخصصان مشارکت و همیاری داشته باشند.
وی ادامه داد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در تغییر رویکرد اساسی تلاش دارد تا از ظرفیت همه ارکان، متخصصان و مردم عزیز کشور در راستای چشم انداز حافظه ملی در خانه هر ایرانی استفاده کند. این مهم امور مدیریت، گردآوری و تکمیل حافظه ملی ایرانیان و همچنین در تولید محتوی و اطلاع رسانی منابع را شامل می شود. 
پاسدار شیرازی گفت: به همین منظور متقاضیان می توانند ضمن مطالعه شرایط شرکت در کانون در سایت سازمان اطلاعات خود را تا تاریخ 1399/08/24  به سازمان ارسال کنند.

پایان خبر /