نخستین کنگره بین المللی روان شناسی کودک و نوجوان با رویکرد فرهنگی و اسلامی در مرکز اسناد و کتابخانه فارس
نخستین کنگره بین المللی روان شناسی کودک ونوجوان با رویکرد فرهنگی واسلامی در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس از ۶مهر درحال برگزاری است و تا ۷مهر ماه ادامه خواهد داشت.
برگزار کننده این کنگره؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شیراز می باشد که با همکاری جامعه جهانی روان شناسی تاریخی و فرهنگی و جامعه جهانی مطالعات وپ ژوهش های فرهنگی (ایسکار) و با همکاری واحدهای دانشگاهی کشور و مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس مورد استقبال قشر دانشگاهی به خصوص دانشجویان مرکز قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در اولین روز برگزاری؛ قاﺌم مقام و دبیر علمی نخستین کنگره بین المللی روان شناسی رشد کودک ونوجوان با رویکرد فرهنگی از دیدگاه اسلام و غرب در سخنانی به چگونگی روند این کنگره اشاره کرد و افزود: نهادهای فرهنگی کشور نقش مهمی در برگزاری این کنگره دارند. وی فراهم آوردن زمینه همکاری های مشترک متخصصین ودستیابی به شیوه های نوین تولید علم و تشکیل انجمن های گونه گون و همچنین توسعه رشد کودک و نوجوان را از طریق کتابخانه ها و کتابخانه های دیجیتال؛ از اهداف مهم برشمرد.
از تولید های علمی مهم این کنگره ۴۰۰ مقاله از پژوهشگران ایرانی که اکثر آنها از دانشگاه آزاد می باشندرا می توان نام برد.
دکتر ملیحی رییس کمیته علمی و اجرایی و بین الملل این همایش دو روزه؛ نقطه عطف این کنگره را تعامل فرهنگی دانشمندان؛ از اقوام و فرهنگ های گونه گون دانست.
این همایش با حضور ۱۵۰ دانشمند بین المللی درمرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در حال برگزاری است.