سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 12 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 05:14
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نزدیک به 24 میلیون صفحه دیجیتال در تالار رقمی کتابخانه ملی موجود است

دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در نشست خبري امروز يكشنبه 19 آبان 92 با ارائه گزارشي از فعاليت هاي 2 ماه گذشته سازمان اسناد و كتابخانه ملي، گفت: منابع تالار رقمي كتابخانه ملي به 157 هزار و 839 39 شي ديجيتال در قالب 23 ميليون و 652 هزار و 294 صفحه رسيده است.

دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در نشست خبري امروز يكشنبه 19 آبان 92 با ارائه گزارشي از فعاليت هاي 2 ماه گذشته سازمان اسناد و كتابخانه ملي، گفت: منابع تالار رقمي كتابخانه ملي به 157 هزار و 839 39 شي ديجيتال در قالب 23 ميليون و 652 هزار و 294 صفحه رسيده است.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، دكتر صلاحي به برگزاري همايش مديريت اسناد با حضور كارشناسان اسناد دستگاه هاي مختلف اشاره كرد و گفت: به حاضرين در همايش مديريت اسناد وعده داديم كه در روز ملي اسناد و ميراث مكتوب علاوه بر معرفي سه دستگاه كارآمد و همكار در حوزه اسناد، سه دستگاه ناكارآمد را نيز معرفي كرده، تا تشويق و تنبيه در كنار هم قرار گيرد.
وي در ادامه پايش مخازن هفت مركز نگهداري اسناد از لحاظ نور، رطوبت و دما و همچنين واسپاري بيش از 36 هزار و 560 عنوان كتاب را از ديگر فعاليت هاي انجام شده در دو ماه گذشته ذكر كرد.
وي به 87 هزار نسخه كتاب اهدايي به سازمان در دوماهه گذشته اشاره كرد و افزود: در ميان اين كتاب ها، كتابي درباره درياي خزر مربوط به سال 1700 ميلادي به چشم مي خورد كه از لحاظ نقشه ها و مطالب ذكر شده در آن حائز اهميت است.
در دو ماه گذشته 277 ناشر، عضو فيپاي الكترونيك سازمان اسناد و كتابخانه ملي شدند
دكتر صلاحي همچنين با اعلام رفع نگراني در خصوص تاخير در اطلاع رساني كتب واسپاري شده در سازمان گفت: از 36 هزار و 560 كتاب واسپاري شده در دو ماه گذشته 24 هزار و 531 نسخه از آن ها هم اكنون در اختيار پژوهشگران قرار گرفته است. همچنين در دوماه گذشته 169 جلد نسخه خطي و 290 جلد چاپ سنگي توسط سازمان خريداري شده است.
وي با اشاره به وجود قانون واسپاري نشريات گفت: تا پيش از اين، برخي نشريات توسط سازمان خريداري مي شد، اما اكنون 53 عنوان روزنامه و 28 عنوان هفته نامه و ماهنامه از طريق واسپاري و به صورت رايگان در اختيار سازمان قرار مي گيرد.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي همچنين بااشاره به عضويت 277 ناشر ديگر در سايت سازمان اسناد و كتابخانه ملي گفت: در دو ماه گذشته 67 كتابخانه شماره استاندارد بين المللي كتابخانه ها(شابكا) و 52 نشريه شماره استاندارد بين المللي پيايندها(شاپا) دريافت نمودند.
دكتر صلاحي در ادامه به مصوبات كميته ملي حافظه جهاني اشاره كرد و گفت: سه اثر در اين كميته ثبت ملي شده است كه شامل "كتاب جمع و خرج دوره مظفرالدين شاه"، "مجموعه اسناد تصويري مجلس خبرگان قانون اساسي"، "اسناد تصويري دوران دفاع مقدس متعلق به سازمان صدا و سيما" است. همچنين سه اثر نيز براي معرفي جهت ثبت در حافظه جهاني انتخاب شدند كه پس از بررسي هاي بيشتر از بين آن ها دو اثر به كميسيون حافظه جهاني ارسال مي شود.
همچنين دو كتاب "المسالك والممالك" و" سفرنامه ناصرخسرو" را به عنوان آثاري نام برد كه براي ثبت منطقه اي ارسال شده اند.
نامزدي ايران براي رياست فدراسيون جهاني آرشيو(( ايكا))
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در ادامه به حضور سازمان در بلژيك و شركت در اجلاس روساي آرشيوهاي ملي جهان (ايكا) اشاره كرد و گفت: گزارش فعاليت هاي آرشيوي ما براي اعضاي ايكا بسيار مهم بود و ما به همراه استراليا به عنوان نامزد رياست دوره اي ايكا مطرح بوديم، اما استراليا به عنوان رئيس انتخاب شد.
براي راه اندازي يادمان رياست جمهوري يازدهم اعلام آمادگي مي كنيم
دكتر صلاحي در پايان صحبت هاي خود به دولت يازدهم پيشنهاد داد: شكل گيري يادمان رياست جمهوري دولت يازدهم از هم اكنون آغاز شود تا بتوان راحت تر و به مرور زمان آن را مديريت كرد.
گفتني است در پايان اين ديدار اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي به پرسش هاي خبرنگاران پاسخ داد.
  • گروه خبری : اخبار سازمانی
  • کد خبر : 2298
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب