سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 09 مرداد 1405

  • 1402/02/10 - 10:46
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

منابع کتابی غنی در حوزه مطالعات تاریخ انقلاب اسلامی در تالار ایرانشناسی کتابخانه ملی نگهداری می شود

رئیس گروه ایرانشناسی و اسلام شناسی سازمان اسناد و کتابخانه ملی با بیان این مطلب که در حوزه مطالعات تاریخ انقلاب اسلامی در تالار ایرانشناسی کتابخانه ملی ایران کتاب های متعددی به زبان های مختلف وجود دارد گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، منابع و آثاری که در حوزه ایرانشناسی چاپ و منتشر شد بیش از هرچیزی معطوف به مطالعات علوم سیاسی بوده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ایرج عنایتی زاده رئیس گروه ایرانشناسی و اسلام شناسی سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: مطالعات ایرانشناسی را می توان به دو دوره قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تقسیم کرد؛ از سال 1357 به بعد با توجه به رخدادهای متعدد و ظهور و بروز تحولات سیاسی، رویکرد ایرانشناسان و مستشرقین در حوزه مطالعات ایرانشناسی در مقایسه با گذشته متفاوت شد.
عنایتی زاده تاکید کرد: هم اکنون بالغ بر 200 نسخه کتاب در کنار چندین عنوان پایان نامه با موضوعات جنگ ایران و عراق و مسائل مرتبط با آن در تالار ایرانشناسی و اسلام شناسی کتابخانه ملی ایران نگهداری می شود که به لحاظ تنوع زبانی عمدتا این منابع به زبان انگلیسی هستند و در مرتبه های بعدی فراوانی منابع مربوط به زبان های فرانسوی، آلمانی، روسی و ایتالیایی می شود. پایان نامه ها مربوط به دانشگاه های خارج از کشور هستند که توسط مولفین غیر ایرانی ارائه شده اند.

‍پایان خبر/

  • گروه خبری : اخبار سازمانی
  • کد خبر : 12000
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب