سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 01 مهر 1405

لیست اخبار صفحه :292
غلامرضا اعوانی مطالعه «لغتنامه دهخدا» را به مردم توصیه کرد

غلامرضا اعوانی مطالعه «لغتنامه دهخدا» را به مردم توصیه کرد

غلامرضا اعوانی، فیلسوف و رئیس انجمن حکمت و فلسفه ایران لغتنامه دهخدا را برای مطالعه پیشنهاد کرد و گفت: در پویش کتابخوانی ملی «لغتنامه دهخدا» که اثر ارزشمندی است را برای مطالعه توصیه می‌کنم. زیرا فرهیختگان بسیاری روی این اثر کار کرده‌اند و به عنوان اثری مرجع مطرح است.

پیشنهاد امیرشهاب رضویان به مطالعه کتاب «خون خورده»

پیشنهاد امیرشهاب رضویان به مطالعه کتاب «خون خورده»

امیرشهاب رضویان کارگردان و فیلمنامه‌نویس با پیوستن به پویش «کتابخوانی ملی» خواندن کتاب «خون خورده» نوشته مهدی یزدانی خرم را پیشنهاد داد و گفت: ویژگی این کتاب پرداخت به جزئیات است و برای متولدین دهه‌های مختلف جذاب و خواندنی خواهد بود.

مطالعه کتاب «پرتوی از قرآن» را توصیه می‌کنم

مطالعه کتاب «پرتوی از قرآن» را توصیه می‌کنم

سید مهدی جعفری عضو پیوسته و رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم با معرفی کتاب «پرتوی از قرآن» که دربرگیرنده تفاسیر آیت الله سید محمود طالقانی از قرآن است، به پویش «کتابخوانی ملی» پیوست.

مطالعه متون کهن فارسی را پیشنهاد می کنم

مطالعه متون کهن فارسی را پیشنهاد می کنم

امرالله احمدجو نویسنده و کارگردان با پیوستن به پویش «کتابخوانی ملی»، مطالعه متون کهن فارسی از جمله آثار سنایی غزنوی، خمسه نظامی، گلستان سعدی، دیوان حافظ، مثنوی،‌دیوان شمس و شاهنامه فردوسی را پیشنهاد کرد.

بهزاد فراهانی نخستین کتاب داستان خود را در پویش کتابخوانی ملی رونمایی کرد

بهزاد فراهانی نخستین کتاب داستان خود را در پویش کتابخوانی ملی رونمایی کرد

بهزاد فراهانی بازیگر و فیلمنامه نویس با پیوستن به پویش «کتابخوانی ملی» از انتشار نخستین کتاب خود در حوزه ادبیات داستانی خبر داد و گفت: برای نخستین بار در این پویش اعلام کنم که به تازگی پا از ادبیات نمایشی فراتر گذاشتم و به سمت ادبیات داستانی رفته ام و کتاب «پنجاه و پنج داستان کوتاه» را که شرح زندگی خودم از کودکی تا امروز است نوشته ام.

×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب