سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 13 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 01:36
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صدور بیش از ۶۲ هزار فیپا در سال ۹۴

مدیر کل پردازش و سازماندهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، از صدور بیش از ۶۲ هزار فیپا، در سال گذشته خبر داد.

مدیر کل پردازش و سازماندهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، از صدور بیش از ۶۲ هزار فیپا، در سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، طاهره یعقوب‌پور با اشاره به فعالیت‌های سال گذشته اداره کل پردازش و سازمان‌دهی، بیان کرد: «فهرست‌نویسی و مستندسازی در هیچ یک از کتابخانه‌های ایران مانند کتابخانه ملی انجام نمی‌شود.»
او به آمار صدور فیپا در سال گذشته اشاره کرد و توضیح داد: «در سال گذشته، ۷۲ هزار و ۹۲۷ درخواست رسیده به فیپا داشتیم؛ فیپای ناقص و حذف شده ۱۳ هزار و ۴۲۲ مورد و رکوردهای ایجاد شده ۶۲ هزار و ۵۲۹ مورد بود.»
مدیر کل پردازش و سازماندهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی تاکید کرد: «آنچه بیش از هر چیزی مورد توجه قرار می‌گیرد، صدور ۶۲ هزار و ۳۷۱ فیپا در سال گذشته است که ۳۹ هزار و ۲۷۲ فیپای کامل و ۲۳ هزار و ۹۹ فیپای مختصر به ثبت رسیده‌اند.»
یعقوب‌پور در پایان به فهرست‌نویسی منابع غیر کتابی نیز اشاره و خاطر نشان کرد: «بیش از ۶ هزار فهرست‌نویسی بنیادی و کامل در این بخش صورت گرفته است که ۳ هزار و ۱۷۲ پایان‌نامه و ۳ هزار و ۲۳ منبع غیر کتابی، در این آمار قرار دارد. همچنین ۵۶۸ فیپای کامل و ۵۰۹ فاپا در بخش منابع غیرکتابی در سال گذشته به ثبت رسیده‌اند.»
  • گروه خبری : اخبار سازمانی
  • کد خبر : 675
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب