سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 13 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 02:25
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صالحی امیری: یکی از وظایف مهم دولت بسترسازی برای ایجاد نشاط سیاسی در جامعه است

رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي گفت: صف طويل مديران اروپايي در تهران بيانگر تبديل شدن ايران به کانون ديپلماسي منطقه است.

رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي گفت: صف طويل مديران اروپايي در تهران بيانگر تبديل شدن ايران به کانون ديپلماسي منطقه است.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران سيدرضا صالحي اميري در نماز جمعه اين هفته شهر گرگان اظهار داشت: يکي از دلايل اصلي اقبال کشورهاي اروپايي براي حضور در تهران و رونق دادن دوباره به مراودات، پيروزي تيم مذاکره کننده ايران در مذاکرات اخير بود.
او بيان کرد: آن چه که در اين مذاکرات مورد توجه دولتمران قرار داشت، تامين همه خطوط قرمز تعيين شده رهبر معظم انقلاب شامل تداوم غني سازي در کشور و ادامه فعاليت تحقيقاتي در فردو و اراک بود.
صالحي اميري افزود: ايران در جريان اين مذاکرات از منافع کشور و ملت کوتاه نيامد و با درايت موجب شکسته شدن سد بزرگ تحريم هاي ظالمانه عليه ايران شد.
وي ادامه داد: استيفاي حقوق از دست رفته ملت، شکست اجماع جهاني عليه ايران و ايجاد شکاف بين آمريکا و اسراييل از جمله دستاوردهاي مذاکرات هسته اي بود.
رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي به ارائه تقاضاي چندين کشور اروپايي براي سرمايه گذاري در ايران اشاره کرد و گفت: دولت خود را مکلف به حل مشکلات جامعه مي داند و با بهره مندي از همه ظرفيت ها براي برطرف شدن مشکلات برنامه دارد.
صالحي اميري بيان کرد: دولت تدبير و اميد براي خود شاني به جز خدمتگزاري به ملت قابل نيست که برداشتن قدم هاي موثر براي رفع نارسايي هاي موجود در کشور بيانگر اهتمام دولتمردان به توسعه خدمات عمومي است.
وي يکي از وظايف مهم دولت را بسترسازي براي ايجاد نشاط سياسي در جامعه دانست و گفت: رسالت دولت در دو انتخابات مجلس خبرگان رهبري و مجلس شوراي اسلامي برگزاري انتخابات سالم و فراهم سازي زمينه مشارکت حداکثري مردم است.
شايان ذكر است رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي که به نمايندگي از دکتر روحاني و به مناسبت هفته دولت سفري سه روزه به استان گلستان داشت، علاوه بر نماز جمعه گرگان در شوراي اداري گلستان و نيز در جمع نخبگان، جوانان و منتخبان اين استان شمالي به سخنراني پرداخت.
استان گلستان به مرکزيت گرگان حدود 1.850 ميليون نفر جمعيت در سطح 14 شهرستان دارد.
  • گروه خبری : اخبار سازمانی
  • کد خبر : 1230
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب