ایران شناس آلمانی: ایرانیان خدمات شایانی به فرهنگ و علم جهان کردند
پروفسور توماس اوگر اسلام شناس و ايران شناس آلماني در بازديد از غرفه ي سازمان اسناد و كتابخانه ملي در نمايشگاه بين المللي كتاب فرانكفورت گفت: نظام نيرومند غرب، در كنار بداهه و خلاقيت شرقي، به ويژه ايران است كه معنا پيدا مي كند و ايرانيان خدمات شاياني به فرهنگ ، هنر و علم در جهان كرده اند.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، پروفسور اوگر اسلام شناس و ايران شناس آلماني كه براي ديداري از غرفه سازمان اسناد و كتابخانه ملي در نمايشگاه كتاب فرانكفورت به اين محل آمده بود، با دكتر اسحق صلاحي به گفتگو پرداخت.
اوگر كه به فارسي روان سخن مي گفت، روابط ايران و آلمان را در طول دهه هاي اخير و علي رغم تمامي فراز و فرودهاي تاريخي، مهم و رو به گسترش دانست. وي در بين سخنان خود، از علاقه اش به نظام فكري ايرانيان و خلاقيت آنان در خلق آثار علمي و فرهنگي اشاره كرد و گفت: آنچه در بين ايرانيان به وفور ياد مي شود و از ذوق و بداهه ي زيباي ايراني نشات مي گيرد، در هيچ يك از كشورهاي غربي يافت نمي شود.
اين اسلام شناس و ايران شناس آلماني كه مدت اقامت چند ساله ي خود را در ايران، در زمره ي بهترين سال هاي زندگي خود مي داند، افزود: در غرب به ندرت چنين تجربه اي به دست مي آيد. وي هم چنين از دعوت رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي را براي ارائه كنفراسي در باره ايران وهنر اسلامي در كتابخانه ملي استقبال كرد.