سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 10 تیر 1405

  • 1397/07/15 - 13:47
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب شرق کشور

به گزارش روابط عمومی مدیریت کرمان, جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر به ریاست حجت الاسلام محمود آبادی و باحضور کلیه اعضاء تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه مدیر مرکز جنوب شرق ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سید الشهداء گفت: در کنار هجمه هایی که برای تحریف دین مبین اسلام وجود دارد باید اسلام ناب را معرفی و عرضه کنیم و این میسر نمی شود مگر با احیاء امر به معروف و نهی از منکر.

وی افزود: اصل امر به معروف و نهی از منکر باید رعیت در مقابل حاکمیت باشد نه بالعکس, یعنی مردم باید مسئولان را از انحرافات نهی کنند, این فریضه باید در جامعه به گفتمان تبدیل شود و زمانی که به اولویت و دغدغه مردم بدل شد می توانیم بگوییم امربه معروف و نهی از منکر در جامعه احیاء شده است.

 حجت الاسلام محمود آبادی با بیان اینکه در قرآن کریم بر اهمیت و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تأکیدات فراوانی شده است گفت: هدف اصلی قیام سید‌الشهداء نیز همین امر مهم بوده، ما نیز به عنوان  بخشی از جامعه باید ضمن  رعایت حرمت و کرامات انسانی در اجرای این فریضه الهی گام برداریم.

وی همچنین بر استفاده بهینه از کلیه امکانات موجود به منظور فرهنگ سازی مناسب در این زمینه تاکید نمود.

در ادامه حسین سلطانی دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز جنوبشر ق با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته به تبیین برنامه های اجرایی این ستاد در ایام محرم پرداخت.

در پایان این جلسه اعضاء نیز ضمن تأکید بر اهمیت موضوع امر به معروف و نهی از منکر و لزوم احیای این سنت اسلامی و ارزشمند، اقدامات و تدابیر خاصی را به جهت اجرای موارد مطروحه به تصویب رساندند.

  • گروه خبری : اخبار کرمان
  • کد خبر : 5655
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب