نشست علمی « زندگی و زمانه آیت اله ملا عبداله دیوشلی گیلانی »
به گزارش روابط عمومی مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان گیلان نشست « زندگی و زمانه آیت اله ملا عبداله دیوشلی گیلانی » به اهتمام سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان، سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری و شورای اشلامی شهر رشت، مجمع اسلامی فرهنگیان استان و پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان در تالار گفتمان عمارت تاریخی شهرداری رشت با حضور چهره های شاخص علمی ، سیاسی و فرهنگی استان برگزار شد .
در این مراسم آقایان حجت الاسلام سعیدی(پژوم)، دکتر هومن یوسفدهی و دکتر علی امیری هر یک به بررسی گوشه ای از زندگی و زمانه این عالم مجاهد پرداختند.
ملا عبداله از رهبران مشروطه و یکی از سه مرجع عتبات حامی مشروطهبود و در جریان مشروطیت تلگرافها و پیامهایی از نجف به ایران میفرستاد و در آنها مردم را به مبارزه ترغیب میکرد .