سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 24 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 10:49
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مدت انتظار برای گرفتن کتاب در کتابخانه‌ی شماره‌ی 1 مجلس حداکثر 15 دقیقه

ورود به كتابخانه مجلس شوراي اسلامي و استفاده از خدمات سرويس‌دهي كليه مواد، اعم از كتب چاپي، سنگي و سربي، نسخه‌هاي خطي و غيره با داشتن كارت ملي ممكن است.

 

 كليه مراجعين پس از ورود از طريق كامپيوترهايي كه در سالن اول قرار گرفته است مي‌توانند منابع موردنياز خود را جستجو كرده و با نوشتن شماره ثبت به ميز مرجع مراجعه كنند. مراجعه كننده در ميز مرجع برگه شماره‌دار دريافت كرده و به ميز امانت راهنمايي مي‌شوند.

 

در ميز امانت طبق شماره برگه‌اي كه از مرجع دريافت كرده در دفتر ثبت مشخصات خود را وارد و در سالن مطالعه منتظر مي‌شود تا پس از گذشتن حداكثر ده تا پانزده دقيقه كتاب‌ها را دريافت و براي مطالعه به سالن برود.

 

در اين فاصله حدوداً پانزده دقيقه‌اي برگه‌هاي درخواست توسط كتابداران چك مي‌شود. يعني شماره‌هاي درخواست داده‌شده در مخزن كتابخانه شماره يك موجود باشد.

 

سپس برگه‌‌‌‌ها توسط آسانسور به مخزن فرستاده شده و كاركنان مخزن كتاب‌ها را براساس شماره ثبت پيدا كرده و به بخش امانت مي‌فرستند. كتابهاي فرستاده شده تفكيك و در ازاي دريافت كارت ملي در اختيار مراجعين قرار مي‌گيرد.

  • گروه خبری : اخبار آرشیو
  • کد خبر : 3737
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب