سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 25 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 09:51
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تجهیز 125 هزار مدرسه ابتدایی به کتابخانه

معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش از اختصاص پنج ميليارد تومان براي تجهيز 125 هزار مدرسه به كتابخانه خبر داد و گفت: در سال تحصيلي جديد نيمي از كلاس‌هاي ابتدايي با اولويت مناطق محروم به كتابخانه مجهز شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت آموزش و پرورش، فاطمه قربان افزود: در راستاي ايجاد تحول بنيادين در وزارت آموزش و پرورش، دانش‌آموزان مناطق محروم مي‌توانند از اين فرصت براي بهبود هرچه بيشتر آموزش استفاده كنند.

 

معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: طراحي «كيف الكترونيكي» به جاي حمل كتاب‌هاي سنگين براي دانش‌آموزان، از ديگر برنامه‌هاي نوين آموزش و پرورش است. بر اين اساس، نيمي از كلاس‌هاي دوره ابتدايي از سال تحصيلي 90 ـ 89 براي الكترونيكي كردن محتواي كتاب‌هاي مقطع ابتدايي به فناوري‌هاي IT مجهز خواهند شد.

 

قربان در پايان افزود: ورود آموزش قرآن به دوره ابتدايي از مهمترين برنامه‌هاي آموزش و پرورش براي توسعه آموزه‌هاي ديني و قرآني و جذب دانش‌آموزان براي يادگيري قرآن در مدارس ابتدايي به شمار مي‌آيد.

  • گروه خبری : اخبار آرشیو
  • کد خبر : 3533
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب