ساخت کتابخانه در «افزر» و تکریم ارباب رجوع
امسال از محل اعتبار سفر سوم هيات دولت به فارس، دومين كتابخانه شهر افزر ساخته ميشود
مدير كل كتابخانههاي استان فارس با اعلام اين خبر به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: در سومين سفر استاني هيات دولت به استان فارس ساخت كتابخانه در 9 شهر از جمله افزر از توابع قيرو و كارزين به تصويب رسيد. زمين اين كتابخانه تامين شده و در صورت اختصاص اعتبار، امسال شاهد آغاز عمليات ساخت آن خواهيم بود.
صغري بابايي همچنين از اجراي طرح تكريم ارباب رجوع در كتابخانههاي فارس خبر داد و افزود: اين طرح از يك ماه پيش در قالب برنامههايي چون تهيه بروشورهاي معرفي كتابخانه و توزيع ميان مراجعان، تهيه و توزيع راهنماي مراحل عضويت و جستوجوي منابع كتابخانهاي و نصب منشور اخلاقي كتابداران در هر كتابخانه عملياتي شده است. هدف از اجراي اين طرح، افزايش تعداد اعضاي كتابخانهها و تكريم مخاطبان است.
وي همچنين از برنامهريزي براي ساخت كتابخانه جديد در شهر خرامه خبر داد و گفت: تنها كتابخانه خرامه شيراز سال 1346 افتتاح شد و 446 متر مربع زيربنا دارد. با همكاري شهرداري و شوراي شهر خرامه امسال براي ساخت دومين كتابخانه اين شهر اقدام ميشود