حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در کارگاه بین‌المللی موانع ارتقای کارآفرینی زنان در ایران و ژاپن


تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۲/۲۴ - ۱۶:۴۸:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸/۲/۳ - ۱۱:۳۷:۲۷
حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در کارگاه بین‌المللی موانع ارتقای کارآفرینی زنان در ایران و ژاپن
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، عصر دوشنبه در کارگاه بین‌المللی موانع ارتقای کارآفرینی زنان در ایران و ژاپن سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اشرف بروجردی در سخنانی کوتاه گفت: اگر زنان توانمند شوند، می توانند به یافته هایی دست یابند که زندگی شان را متحول کند. کارآفرینی از نمادهایی است که می تواند در جهت توانمند کردن زنان موثر باشد. توانمندسازی را می توان در چهار حلقه به هم پیوسته اقتصاد، سیاست، فرهنگ و اجتماع بررسی کرد و دید که اگر قرار باشد کسی اشتغال را تعریف کند و کارآفرین شود، باید چه شاخص هایی را داشته باشد.

وی در ادامه گفت: نخست، عرصه  فرهنگ است. اگر دانش و گردش اطلاعات وجود داشته باشد، زودتر به ثمر خواهد نشست. باید ثبات اندیشه و قدم داشت و به آن باور داشت که اگر ملزومات کاری فراهم شود، به موفقیت خواهد رسید. زیرا باید بهترین ابزار را به کار گرفت تا بهترین عرضه انجام شود.

او در ادامه، به عرصه اجتماع پرداخت و گفت: در این موضوع، مهم ترین  نکته، احترام به باورهای دیگر است، زیرا دیگرانی هم هستند که ایده دارند. همچنین اخلاق‌مداری، تعامل اجتماعی و تطبیق با شئونات از دیگر وجوه لازم توجه است.

بروجردی وجه سوم را اقتصاد دانست و تصریح کرد: باید از بازار جهانی شناخت داشت و با معاملات و معادلات آشنا بود. باید اعتماد فی‌مابین را ایجاد کرد و کوشید تا دیگران، پاکدامنیِ شما را باور داشته باشند.

عرصه آخر، سیاست بود که رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به آن اشاره کرد. او تاکید کرد که باید مناسب سیاسی را شناخت و معادلات سیاسی را به درستی تعریف کرد. در کارآفرینی باید از تجربه متقابل و دانش جمعی سود برد تا در جامعه اثربخش باشد.  هرکس در این زمینه گامی بردارد که زنان جامعه از بطالت اوقات‌شان عدول کنند و شرایط زیست خوب را تجربه کنند، می‌‎توانند در راستای توسعه جامعه گام بردارند.

او در پایان خاطرنشان ساخت: دانش اگر به ایده تبدیل شود، جامعه متعالی، رشدیافته و فهیم شکل خواهد یافت  که به سبب رشد اندیشه، به بلوغ فکری و تجربی خواهد رسید و فقر از آن زدوده خواهد شد.