با سخنرانی علیرضا برازش و حسین استادولی؛

«مفاتیح الجنان» در نشست صد کتاب ماندگار قرن بررسی می شود


تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۱۴:۳۲:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۱۴:۳۹:۲۹
«مفاتیح الجنان» در نشست صد کتاب ماندگار قرن بررسی می شود
کتاب «مفاتیح الجنان» به عنوان دهمین کتاب از «صد کتاب ماندگار قرن» معرفی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران، کتاب «مفاتیح الجنان» با گردآوری شیخ عباس قمی به عنوان دهمین کتاب از سلسله نشست های «صد کتاب ماندگار قرن» با سخنرانی حسین استادولی پژوهشگر علوم روایی و علیرضا برازش پژوهشگر علوم و معارف اسلامی برگزار می شود و غلامرضا امیرخانی عضو هیات علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران دبیری این نشست را به عهده خواهد داشت. 

این نشستِ تخصصی روز یکشنبه 19 فروردین‌ماه 1403، ساعت 10 در اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران برگزار می‌شود. 

مفاتیح الجنان مجموعه‌ای از دعاها، مناجات، زیارات، اعمال مخصوص ایام سال و ماه و روزها، منسوب به پیامبر اسلام و ائمه طاهرین علیهم‌السلام است که  توسط شیخ عباس قمی در سال ۱۳۰۴ هـ . ش، جمع‌آوری و تدوین شده‌است. این مجموعه، با دقت و احاطه‌ای که مؤلف آن بر آثار اهل بیت و کتب دعا و زیارات داشته، از معتبرترین کتب و ادعیه مانند اقبال سیدبن طاووس و زاد المعاد علامه مجلسی، گردآوری شده‌است.

لازم به توضیح است تا کنون کتاب های «تاریخ پیامبر اسلام»، اثر محمدابراهیم آیتی، «نثر طوبی؛ دایره‌المعارف لغات قرآن کریم» اثرعلامه ابوالحسن شعرانی، «بیست مقاله قزوینی» از مجموعه پژوهش های علامه محمد قزوینی، «زندگانی فاطمه زهرا سلام الله علیها» نوشته سید جعفر شهیدی، «مسئله حجاب» استاد شهیدمرتضی مطهری، «واژه و معنای آن از فارسی میانه تا فارسی» نوشته کتایون مزداپور ، «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» سلسله جلسات استاد سید علی خامنه ای مشهد مقدس رمضان المبارک 1353 ،«حواصل و بوتیمار» نوشته امیرحسن یزدگردی، «خواب آشفته نفت» نوشته محمدعلی موحد در سلسله نشست های «صد کتاب ماندگار قرن» معرفی و بررسی شده است.