در نشست نقد و بررسی کتاب «عشق و روابط موهوم» بیان شد:دغدغه انسان‌ها رسیدن به یک عشق کامل و حقیقی است


تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۵/۳۱ - ۱۹:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۱:۱۸:۱۰
در نشست نقد و بررسی کتاب «عشق و روابط موهوم» بیان شد:دغدغه انسان‌ها رسیدن به یک عشق کامل و حقیقی است

یک مشاور خانواده و کودک معتقد است از ابتدای خلقت انسان تا به امروز، دغدغه بشر، رسیدن به یک عشق کامل و حقیقی است .

یک مشاور خانواده و کودک معتقد است از ابتدای خلقت انسان تا به امروز، دغدغه بشر، رسیدن به یک عشق کامل و حقیقی است .

 

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نشست نقد و بررسی کتاب «عشق و روابط موهوم»،‌نوشته جان ولوود و ترجمه نازنین علیپور جدی، با حضور روانشناسان و علاقه‌مندان به این رشته، در اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست،‌ علیپور مترجم و مؤلف این کتاب، درباره نویسنده این کتاب توضیح داد: نویسنده کتاب یک روانشناس بالینی و مشاور ازدواج است که بالغ بر پنجاه مقاله در ارتباط با روانشناسی و رابطه آگاهانه نوشته است. هشت کتاب از او به چاپ رسیده که آخرین اثر او، همین کتابی است که ترجمه شده است .

این نویسنده و مترجم تصریح کرد: جان ولوود اشراف کاملی به عرفان شرق دارد و در نوشتن این کتاب بیشتر از مولانا تأثیر گرفته است .

علیپور با اشاره به اینکه در عرفان شرق مبحثی داریم که همه ما از یک عشق حقیقی جدا شدیم، اظهار کرد: نویسنده کتاب «عشق و روابط موهوم»، جزو اولین نویسندگانی است که توانسته آموزه‌های عرفانی اخلاقی شرق را با آموزه‌های غربی ادغام کند. او خیلی از عرفای ما تأثیر گرفته که نشان از تحقیق زیاد است .

او در ادامه خاطرنشان کرد: صدها کتاب در زمینه روابط عاطفی در بازار موجود است که برخی از آنها با فرهنگ ما همخوانی نداشته و وصله‌های ناجوری بوده‌اند و باعث از بین رفتن روابط شده‌اند. چون نتوانسته بودند سو تفاهم‌های رابطه‌ها را ریشه‌یابی کنند .

این مترجم و مولف، در پایان با تاکید بر اینکه، با اینکه جنگ یک مسئله سیاسی است اما کسی که در وجودش عشق باشد، هیچ‌گاه حاضر نمی‌شود مواد منفجره به خود ببند و عملیات انتحاری انجام دهد، گفت: این کتاب راه حلی عملی برای درک این معضل پیدا کرده است و این مشکلات را ریشه یابی می‌کند .

در ادامه این نشست مژده منادی مشاور خانواده و کودک نیز با بیان اینکه از زمان خلقت انسان، دغدغه دیرینه بشر دسترسی به یک عشق کامل و حقیقی است اما چرا انسان‌ها همواره ناخشنود هستند،‌ تصریح کرد: حتی کسانی که در روابط عاطفی هستند و احساس رضایت می‌کنند، هنوز تشنه نیازی هستند که گویا به آن نرسیده‌اند .

او ادامه داد: یکی از نیازهای ژنتیکی بشر نیاز به عشق و تعلق است و همواره در تلاش است تا این نیاز را برطرف کند. مسئله اینجا است که هر کدام تلاش می‌کنیم به نیاز عشق خودمان برسیم و به دنبال برطرف کردن عشق دیگری نیستیم .

پس از منادی، زهرا علیپور درویش‌ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران شمال، نیز با رویکرد مدیریت، سازمان و جامعه به این کتاب، توضیح داد: نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که وقتی آدم‌ها وارد اجتماع می‌شوند، جامعه پذیری شکل می‌گیرد. مجموعه‌ای از از قواعد و آداب در فرایند اجتماعی شدن یاد می‌گیریم اما چیزی که ما یاد نمی‌گیریم، فرایند عشق پذیری است .

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران شمال در پایان با تاکید بر اینکه این عشق به کار است که می‌تواند یک سازمان را موفق کند، پیشنهاد داد: این کتاب باید به همه آدم‌هایی که در سازمان‌ها کار می‌کنند، معرفی شود .