همه باید احساس کنند بدون هیچ مرزی عضو بسیج هستند
جلسه شوراي بسيج سازمان اسناد و كتابخانه ملي با حضور دكتر سيدرضا صالحي اميري رئيس سازمان، صفري مديركل حوزه رياست و روابط عمومي و نصيري پور مديركل حراست سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران در اين جلسه كه در ساختمان آرشيو ملي ايران برگزار شد صالحي اميري بر اهميت ونقش بسيج تاكيد كرد و بيان داشت: بسيج بايد با سازمان و اهداف آن عجين باشد به طوري كه همه احساس كنند بدون هيچ گونه مرزي عضو بسيج و داخل در آن هستند. وي ادامه داد: بسيج چيزي جز معنويت نمي تواند باشد و با كلمه معرفت بايد تعريف شود، چرا كه معرفت شيئي گرانبهاست كه هم سخت به دست مي آيد و هم نگهداري آن به آساني ميسر نيست.
صالحي اميري ضمن تبيين مشكلات پيش روي سازمان از اعضاي شوراي بسيج خواست تا مديران سازمان را در راستاي حل چالش ها و مشكلات ياري كنند.
در ادامه جلسه، مجيد فهميده فرمانده و برخي از اعضاي شوراي بسيج سازمان ضمن ارائه گزارشي از عملكرد چند ماه گذشته، ديدگاه هاي خود رادر خصوص فعاليت هاي آتي اين نهاد در سازمان بيان كردند.