سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 13 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 02:59
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نماینده ولی فقیه و استاندار گلستان از کتابخانه ملی بازدید کردند

آیت الله نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان و حسن صادقلو استاندار گلستان در راس هيئتي از سازمان اسناد و کتابخانه ملی بازدید کردند.

آیت الله نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان و حسن صادقلو استاندار گلستان در راس هيئتي از سازمان اسناد و کتابخانه ملی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران؛ آیت الله نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان و حسن صادقلو استاندار گلستان به همراه هيئت همراه از بخش های مختلف سازمان اسناد و کتابخانه ملی بازدید کردند.
در این بازدید سه ساعته؛ نماینده ولی فقیه استان گلستان و استاندار گلستان از بخش های نسخ خطی,منابع غیر کتابی، کتابخانه عمومی، کتابخانه تخصصی، نشریات و سالن هاي مطالعه کتابخانه ملی بازدید کردند و در این بازدید در جریان چگونگی نگهداری گنجینه معنوی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند.
  • گروه خبری : اخبار سازمانی,رویدادها,رویداد - بازدید
  • کد خبر : 1523
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب