سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 14 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 01:11
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

صالحی امیری: الجزایر برای ایران جایگاه بالایی دارد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاح هفته فرهنگی الجزایر در تهران، تاکید کرد: الجزایر برای ایران جایگاه بالایی دارد و از جمله کشورهای عربی است که طی چند دهه گذشته روابط خوبی با ایران داشته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاح هفته فرهنگی الجزایر در تهران، تاکید کرد: الجزایر برای ایران جایگاه بالایی دارد و از جمله کشورهای عربی است که طی چند دهه گذشته روابط خوبی با ایران داشته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، هفته فرهنگی الجزایر در تهران، با حضور وزرای فرهنگ ایران و الجزایر و جمعی از فرهیختگان و هنرمندان دو کشور و سفرای کشورهای خارجی، در کتابخانه ملی افتتاح شد. در این مراسم سید رضا صالحی امیری با اشاره به آغاز هفته وحدت و ولادت پیامبر اسلام (ص)، گفت: حضور وزیر فرهنگ الجزایر و هیئت همراه او و همه مهمانان داخلی و خارجی در این ایام، برای ما، مایه فخر و مباهات است.

او با اشاره به سابقه دیرینه روابط دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، بر گسترش و تعمیق تعملات فرهنگی و هنری نیز میان دو کشور تاکید کرد و ادامه داد: نسل ما یکی از انقلاب‌هایی که به عنوا الگوی مقاومت نام می‌برد، انقلاب الجزایر است و فیلم‌هایی از این کشور را برای ما به نمایش می‌گذاشتند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به افتتاح هفته فرهنگی الجزایر در ایران آن را فرصت مغتنمی برای تعاملات بیشتر و همکاری مشترک فرهنگی و هنری عنوان کرد و افزود: رییس جمهوری و دولت ایران همواره بر گسترش همه جانبه روابط با الجزایر تاکید داشته و دعوت ما از هیئت فرهنگی الجزایر و حضور هنرمندان و اهالی قلم این کشور، بیانگر احترام به ملت الجزایر است.

صالحی امیری اظهار کرد: الجزایر برای دولت و ملت ایران جایگاه والا و بالایی دارد و از جمله کشورهای عربی است که طی چند دهه گذشته روابط خوبی با جمهوری اسلامی ایران داشته است و در شرایط اخیر که استکبار و دشمنان ما در دنیا با مردم ایران عناد داشته‌اند به خصوص در اوپک، الجزایر همکاری بسیار خوبی با ما داشته که جای قدردانی است.

او به دیدار و مذاکرات امروز خود با وزیر فرهنگ الجزایر و هیات همراه اشاره و تصریح کرد: در زمینه همکاری‌های مشترک فرهنگی، هنری، گفت‌وگو میان نخبگان، تبادل فرهنگی، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک فرهنگی‌، تولید فیلم مشترک و از همه مهمتر ایجاد جریان برای مقابله با تهجر و پاکسازی چهره خشن از اسلام، توافقاتی داشتیم که امیدوارم این توافقات فرهنگی، آغازی برای توافقات دیگر دو ملت باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان ضمن قدردانی از تمامی مهمانان خارجی و شخصیت های فرهنگی هنری، از رسانه ها خواست تصویر واقعی از دو ملت ایران و الجزایر را در صفحات رسانه‌ای خود به نمایش بگذارند.
  • گروه خبری : اخبار سازمانی
  • کد خبر : 223
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب