سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 13 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 01:45
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

صالحی امیری در سفر به آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز بازدید کرد

صالحی امیری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و رئیس هیئت امنای کتابخانه‌های بزرگ کشور «مکتب»، در سفر یک روزه خود به استان آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز بازدید کرد.

صالحی امیری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و رئیس هیئت امنای کتابخانه‌های بزرگ کشور «مکتب»، در سفر یک روزه خود به استان آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، سیدرضا صالحی‌امیری عضو هیئت امنای کتابخانه‌های عمومی کشور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران به همراه علی اکبر صفی‌پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و سید محمد حسین آل هاشم مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور سه‌شنبه ۲۰ بهمن ماه ۹۴ ضمن حضور در جلسه شورای اداری استان از کتابخانه مرکزی تبریز نیز بازدید کرد.
صالحی‌امیری با همراهی منوچهر جعفری سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان شرقی ضمن بازدید از کتابخانه مرکزی تبریز، با کتابداران این کتابخانه دیدار و گفت‌و‌گو کرد. رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور در حاشیه بازدید کتابخانه مرکزی تبریز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه با تلاش مسئولان تحول بسیار خوبی در کتابخانه‌های عمومی صورت گرفته است، تصریح کرد: آنچه امروزه موردنیاز جامعه می‌باشد تغییر نگرشی عمده در نسل جوان آینده نسبت به مطالعه کتاب است. وی افزود: جامعه ما از کتاب و کتابخوانی فاصله گرفته است پیشنهاد رئیس جمهور محترم مبنی بر ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس به خوبی نشان دهنده عزم جدی دولت یازدهم برای ترویج فرهنگ و گفتمان کتابخوانی است.
وی افزود: با توجه به افزایش بی‌سابقه بودجه کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی کشور در بودجه سال آینده، سال ۹۵ را باید سال پیشرفت کتابخانه‌ها و فرهنگ کتابخوانی در کشور دانست.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل مجمع کتابخانه‌های بزرگ کشور «مکتب» و حضور نمایندگان ۱۲ ارگان بزرگ کتابخانه‌ای کشور در جلسات این مجمع ابراز امیدواری کرد با راه اندازی کارگروه‌های تخصصی در راستای اجرای اهداف اساسنامه‌ای مکتب به زودی شاهد این باشیم که مکتب به نهادی صنفی برای دفاع از حقوق کتابخانه‌ها و کتابداران تبدیل شود.
وی در ادامه بازدید خود از کتابخانه مرکزی تبریز از گنجینه غنی نسخ خطی این کتابخانه بازدید و با شرایط و تمهیدات نگهداری نسخ خطی در این کتابخانه از نزدیک آشنا شد. در بازدید صالحی امیری از نسخه بی‌بدیل انجیل رسولان پیشنهاد شد نسخه اسکن شده و شناسنامه این اثر تهیه و رونمایی شود و در اختیار ریاست محترم جمهوری قرار گیرد تا در سفرهای خارجی به عنوان نشانه‌ای گران بها از امانت داری و فرهنگ دوستی ملت ایران برای اهدا مورد استفاده قرار گیرد. شایان ذکراست کتابخانه مرکزی تبریز با دارا بودن بیش از۳۴۲۲ نسخه خطی و قریب به ۳۵۷ هزار کتاب و منابع کتابخانه اعم از روزنامه، فیلم، انواع عکس، پوست، بروشو، تراکت، بیانیه‌ها، نوارهای صوتی و تصویری، CD، اسلاید و نسخه نفیس چاپ سنگی و سربی یکی از بزرگ‌ترین و غنی‌ترین کتابخانه‌های عمومی کشور است.
  • گروه خبری : اخبار سازمانی,اخبار آرشیو,رویداد - همایش،نشست,رویدادها,رویداد - بازدید,اخبار کتابخانه های ایران و جهان,خبر صفحه اصلي,رویداد - بازدید,رویداد - همایش،نشست,رویدادها
  • کد خبر : 777
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب