سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 13 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 02:23
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دومین جلسه هیئت امنای «مکتب» برگزار شد

دومين جلسه هيئت امناي مجمع كتابخانه هاي بزرگ كشور «مكتب» روز سه شنبه 10 تير در سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.

دومين جلسه هيئت امناي مجمع كتابخانه هاي بزرگ كشور «مكتب» روز سه شنبه 10 تير در سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران در اين جلسه سیدرضا صالحی امیری ، رئيس هيئت امناي مكتب ضمن تاكيد بر لزوم استاندارسازي سخت افزاري كتابخانه ها گفت: اگر کتابخانه ها به لحاظ سخت افزاری استانداردسازی شوند، زمینه ساز کتابخوانی در جامعه می شوند و چنانچه دولت، شهرداری ها و خیرین، در حوزه کتابخانه ها وارد شوند در یک دهه بستر فرهنگ کتابخوانی فراهم می شود.
رئيس هيئت امناي «مكتب» با اشاره به مراجعه روزانه بیش از سه هزار فرهيخته با مدرك كارشناسي ارشد و دكتري به کتابخانه ملی به دلیل استاندارد بودن امكانات آن گفت: بیش از این تعداد متقاضی استفاده از امکانات کتابخانه ملی هستند اما فضای موجود پاسخگوی این تعداد مراجعه کننده نیست.
گفتني است در اين جلسه اعضاي هيئت امناي «مكتب» بر روي پيش نويس برنامه ششم توسعه كشور در حوزه كتابداري و كتابخواني، انتخاب لوگو، ساختار و تشكيلات دبيرخانه، آيين نامه داخلي هيئت امنا و اساسنامه نهايي مجمع كتابخانه هاي بزرگ كشور «مكتب» به بحث و تبادل نظر پرداختند.
  • گروه خبری : اخبار سازمانی,رویداد - همایش،نشست,رویدادها
  • کد خبر : 1214
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب