بازدید جمعی از اصحاب رسانه یونان از کتابخانه ملی
جمعي از خبرنگاران و اصحاب رسانه يونان از سازمان اسناد و كتابخانه ملي بازديد كردند.
جمعي از خبرنگاران و اصحاب رسانه يونان از سازمان اسناد و كتابخانه ملي بازديد كردند.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد وكتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، پس از بازديد خبرنگاران و اصحاب رسانه يونان از بخش هاي مختلف كتابخانه ملي، دكتر صفي پور معاون كتابخانه ملي با خوش آمدگويي به آنان و با اشاره به سابقه تاريخي روابط ايران و يونان و همسايگي اين دو كشور در سال هاي دور گفت: فلسفه يوناني نزد مردم ايران داراي ارزش بالايي است و مباحث آن در دانشگاه هاي ما تدريس مي شود.صفي پور ابراز اميدواري كرد: اين ريشه تاريخي منجر به نزديكي بيشتر دو ملت ايران و يونان شود و رسيدن به اين امر را وظيفه رسانه ها و مراكز فرهنگي دو كشور دانست.
وي به وجود منابع دست اول از كشورهاي مختلف در كتابخانه ملي ايران اشاره كرده و گفت: هزارو 473 عنوان انواع منابع در خصوص يونان در كنتابخانه ملي ايران وجود دارد.
در ادامه اين ديدار اعضاي هيئت يوناني با ابراز شگفتي از وسعت و فعاليت هاي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ابراز اميدواري كردند در بازگشت به يونان بتوانند در تسريع انعقاد تفاهم نامه في مابين سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران با كتابخانه ملي و آرشيو ملي يونان گام هاي موثري بردارند.