سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 13 مرداد 1405

لیست اخبار صفحه :674
گزارش سفر مدیرکل نسخ خطی سازمان  اسناد و کتابخانه ملی به دهلی

گزارش سفر مدیرکل نسخ خطی سازمان اسناد و کتابخانه ملی به دهلی

فرهنگ دیرینه و غنی ایران و هندوستان، لبریز از اشتراکات و تفاهمات عمیقی است که فراهم آوردن زمینه تبادل اطلاعات و تعمق بیش از پیش در این حوزه می تواند ثمره مطلوب تری به همراه داشته باشد. در همین راستا سلسه جلسات مباحث نسخه شناسی و خطوط قدیمی هند، با حضور احسان‌الله شکرالهی، مدیرکل نسخ خطی سازمان اسناد و کتابخانه ملی و چند تن از استادان برجسته این حوزه در دانشگاه دهلی هندوستان برگزار شد.

اعجاز گفت‌و‌گو

اعجاز گفت‌و‌گو

موفقیت در مذاکرات هسته‌ای و به سرانجام رسیدن برجام در لغو تحریم‌های ظالمانه 13 ساله علیه ملت ایران، در کنار آثار متعددی که برای آن برشمرده می‌شود، پاسخ مناسبی به پرسش چرایی تحریم و تحقیر یک ملت از سوی قدرت‌های بزرگ یا سازمان‌های بین‌المللی می‌دهد.

صالحی امیری:پاره شدن زنجیر تحقیر ملت ایران، یکی از مهمترین دستاورد مذاکرات هسته ای است

صالحی امیری:پاره شدن زنجیر تحقیر ملت ایران، یکی از مهمترین دستاورد مذاکرات هسته ای است

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ایجاد ثبات و آرامش در کشور را از جمله موفقیت های دولت خواند و گفت: یکی از مهمترین دستآوردهای مذاکرات هسته ای، پاره شدن زنجیر تحقیر ملت ایران بوده است

صالحی امیری: گفت و گو تنها راه حل دردهای جامعه است

صالحی امیری: گفت و گو تنها راه حل دردهای جامعه است

نشست علمی تحلیل و بررسی وضعیت اجتماعی کشور در آستانه انتخابات اسفند ۹۴ با حضور سیدرضا صالحی امیری ، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ظهر روز سه شنبه 29 دي در سالن شورای حوزه ریاست دانشگاه گيلان برگزار شد.

×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب