سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 19 مهر 1405

لیست اخبار صفحه :670
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از کتابخانه ملی بازدید کرد

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از کتابخانه ملی بازدید کرد


احمد صادقی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به همراهی جمعی از معاونان و کارشناسان این سازمان از بخش های مختلف کتابخانه ملی بازدید و با سيدرضا صالحي اميري، رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملی دیدار کرد.

معاون کتابخانه ملی: سرانه مطالعه در کشور 8 دقیقه است

معاون کتابخانه ملی: سرانه مطالعه در کشور 8 دقیقه است

غلامرضا امیرخانی: متأسفانه تهدید شبکه‌های اجتماعی نظیر تلگرام و وایبر به شدت مطالعه مردم را سطحی کرده و دلخوشیم که در موبایل مطلبی را خوانده‌ایم و اطلاعاتی گرفته‌ایم اما این مطالعات و علم مردم سطحی شده و این مشکلی است که کل جهان را تهدید می‌کند.

نشست علمی پساتوافق و سیاست برگزار شد

نشست علمی پساتوافق و سیاست برگزار شد

چند صباحی است که ماجرای برجام در محافل مختلف مورد واکاوی قرار می گیرد. اقدام مشترکی که ایران به همراه شش کشور قدرتمند جهان و اتحادیه اروپا برای برون رفت از بحران هسته ای در پیش گرفته. در این فضا صاحب نظران مختلف نیز به بیان نظرات خود در این حوزه می پردازند.

صالحی امیری:‌ حوزه کودک حوزه مظلومی است چون نام و نان در آن نیست و نیازمند عشق درونی است

صالحی امیری:‌ حوزه کودک حوزه مظلومی است چون نام و نان در آن نیست و نیازمند عشق درونی است

صالحی امیری: آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مثابه ریشه درخت هستند و باید اقداماتی را در جهت تقویت این نهاد به کار گیریم. اگر به دنبال آینده ای درخشان هستیم، باید در آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سرمایه گذاری کنیم.

فرهنگ عمومی، باورها و بایدها

فرهنگ عمومی، باورها و بایدها

ارتباط و تناسب میان فرهنگ عمومی رایج در جامعه و فرهنگ رسمی که بر اساس ارزش‌ها و باورهای مردم توسط سیاستگذاران این عرصه تبیین می‌شود، می‌تواند شاخص و معیار مناسبی برای ارزیابی وضعیت فرهنگی جامعه و نیز میزان توفیق سیاستگذاران و راهبران حوزه فرهنگ در ارتقای سطح فرهنگی جامعه تلقی شود. فرهنگ در سطح رسمی مشتمل بر چارچوب‌ها و ارزش هایی است که توسط سیاستگذاران تبیین و با هدف گذاری مشخص، نقشه راه ترسیم می‌شود. در این سیاستگذاری نهادهای رسمی از جمله دستگاه‌های نظارتی، آموزشی و نیز مدیران و متولیان فرهنگی هر یک به سهم خود نقش‌آفرین و تأثیرگذارند. در سطح غیررسمی یا سطح عمومی هم نهادهای مدنی همچون انجمن ها، کانون‌های فرهنگی و اجتماعات دینی مانند مساجد و هیأت‌های مذهبی در شکل‌گیری هنجارها و فرهنگ عمومی اثر بخشند.

بازدید مدیران و کارشناسان فرهنگی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از آرشیو ملی

بازدید مدیران و کارشناسان فرهنگی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از آرشیو ملی

مديران و كارشناسان فرهنگي معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي از بخش هاي مختلف آرشيو ملي ايران بازديد و با شهرام يوسفي فر معاون اسناد ملي سازمان اسناد و کتابخانه ملی دیدار کردند.

×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب