دیدار سید حسن خمینی و سیدرضا صالحی امیری از موزه ملی ایران
یادگار گرامی امام راحل در معیت مسئولین و چهره های فرهنگی از موزه ایران باستان و موزه دوران اسلامی بازدید کرد.
یادگار گرامی امام راحل در معیت مسئولین و چهره های فرهنگی از موزه ایران باستان و موزه دوران اسلامی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در این بازدید که دو ساعت به طول انجامید کارشناسان و مسئولان موزه ملی ایران توضیحات لازم را در خصوص اشیاء و ابزار به نمایش گذاشته شده در این موزه ها بیان کردند.
در این مراسم سید رضا صالحیامیری، مشاوررئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، محمدعلی انصاری، دکتر حمید انصاری، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین شاه مرادی دبیر شورای فرهنگ عمومی، حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق صالحی منش، امین عارف نیا مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، دکتر سید مجید حسینی رئیس موزه و کتابخانه ملک، محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی کشور، محمدرضا کارگر، مدیرکل امور موزهها و اموال منقول تاریخی ـ فرهنگی، نوکنده رئیس موزه ملی ایران و ... حضور داشتند.
یادگار امام در پایان از مخزن دوره تاریخی موزه ملی بازدید کرد و از نزدیک لوح سیمین و زرین داریوش هخامنشی و جام زرین خشایارشا را مشاهده کرد.
سید حسن خمینی در پایان بازدید خود در دفتر یادبود موزه های ایران باستان و دوران اسلامی نوشت:
«امروز هجدهم مرداد 95 توفیق رفیق شد و از موزه ایران باستان دیدار داشتم. عظمت و شکوه این سرزمین که با اسلام تعالی یافته است، در جای جای این مجموعه هویداست. امید است همگان بتوانند توفیق بازدید از این مجموعه گرانقدر را بیابند.»
«توفیق شد امروز از موزه دوران اسلامی دیدن کنم. جایی است ارزشمند با ذخایری با ارزش بیشتر که روح هر بیننده ایی را در خود به شعف وا میدارد. امید است دوستان، مدیران و کارمندان مجموعه در پناه لطف الهی باشند».