سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 11 تیر 1405

  • 1404/09/25 - 08:03
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست صمیمی اصفهان‌پژوهان: گرامی‌داشت روز پژوهش در سازمان اسناد و کتابخانه ملی منطقه مرکزی کشور (اصفهان) 

 

در این نشست که به دعوت سازمان مذکور برگزار شد، ابتدا محسن‌حسام مظاهری( مدیر اسناد و کتابخانه ملی اصفهان ) ضمن خوشامدگویی و تبریک روز پژوهش، گزارشی از جدیدترین برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان ارایه داد و ازجمله به اقداماتی اشاره کرد که در راستای تسهیل دسترسی به اسناد و تشویق دانشجویان، اساتید و عموم محققان به انجام پژوهش‌های اسنادی انجام شده است. وی در ادامه از پژوهشگران حاضر درخواست کرد نقطه‌نظرات، نقدها و پیشنهادهای خود را برای بهبود خدمات‌رسانی سازمان اسناد بیان کنند.

 تعدد مراکز آرشیوی و لزوم هماهنگ‌سازی این مراکز، در معرض آسیب‌ بودن اسناد و مدارک موجود در بایگانی برخی ارگان‌های دولتی و ضرورت انتقال آن‌ها به سازمان اسناد ملی، اهمیت اسناد خانگی، تسهیل بیشتر دسترسی محققان به اسناد، طراحی دوره‌های آموزش پژوهش‌های اسنادی برای دانشجویان، اطلاع‌رسانی اقدامات و برنامه‌های سازمان ازجمله نکاتی بود که پژوهشگران در این نشست صمیمی بیان کردند.

دکتر عبدالمهدی رجایی، دکتر سیدعلیرضا ابطحی، دکتر سهیلا ترابی فارسانی، دکتر شهاب شهیدانی، دکتر لیلا پهلوان‌زاده و دکتر مهدی ابوالحسنی، ازجمله پژوهشگران حاضر در این نشست بودند. 

  • گروه خبری : اخبار اصفهان
  • کد خبر : 15276
کلمات کلیدی

تصاویر

×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب