انقلاب اسلامی ایران را با تکیه بر اسناد می توان به دنیا ثابت و صادر کرد
رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر استان همدان:
انقلاب اسلامی ایران را با تکیه بر اسناد می توان به دنیا ثابت و صادر کرد
حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن فاضلیان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان و رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر استان در دیدار با دکتر عاطفه زارعی مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور گفت: انقلاب بزرگ و اسلامی ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) تحولی بزرگ در ایران، منطقه و حتی جهان بود که می بایست رسالت، صداقت و صلابت آن با استفاده از اسناد متقن به دنیا ثابت و صادر شود.
وی با قدردانی از تلاشهای مدیر و کارشناسان مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور به مرکزیت همدان در شناسایی، نگهداری و اطلاع رسانی اسناد انقلاب افزود: امروز دشمن در حال شبهه افکنی در افکار جوانان و نوجوانان ما در ماهیت حقطلبانه انقلاب بزرگ ملت ایران است و در تلاش است آرمانهای بزرگ امام، رهبری و مردم ایران را به پایینترین سطح تنزل دهد و اینجاست که باید با هنرمندی تمام از اسناد و مدارک استفاده کرد و به همه نشان داد که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به معنا و مفهوم کامل آن، مد نظر و هدف بود و همچنان هست.
وی اضافه کرد: کار دشمن، دشمنی است و لحظهای از فکر ضربه زدن به ملت و کشور بزرگ ایران غافل نخواهد شد لذا ما باید هوشیار باشیم، شعائر دینی را حفظ کنیم، بدانیم در چه راهی و به روشی باید حرکت کنیم و برای تنویر افکار عمومی به خصوص جوانان و نوجوانان به عنوان آیندهسازان مملکت بر اساس اسناد و مدارک صحبت کنیم تا در هر مباحثه و مناظرهای قابل اتکا باشد.
دکتر عاطفه زارعی مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور نیز با قدردانی از حسن توجه و همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان و ستاد بزرگداشت دهه فجر استان با مرکز اسناد همدان به خصوص در یومالله دهه فجر در ارائه گزارش عملکرد این مرکز گفت: علاوه بر برگزاری نمایشگاه های مشترک اسناد و عکس های انقلاب با ادارات، دانشگاه ها به صورت حقیقی و مجازی، در دهه فجر امسال همکاری بسیار خوبی با صدا و سیمای مرکز همدان شکل گرفت.
وی افزود: مجموعه برنامه گفتگو محور 6 قسمتی روایت با حضور کارشناسان مرکز و انقلابیون همدان هر روز به مدت 50 دقیقه از شبکه همدان پخش شد و علاوه بر آن در برنامه های شبانگاهی و عصرگاهی تلویزیون و همچنین بخشهای مختلف رادیو به شرح وقایع و حوادث انقلاب بر پایه اسناد، مدارک و عکسها پرداخته شد.
وی برگزاری نمایشگاه اسناد و عکسهای انقلاب با همکاری اداره کل امور بانوان در استانداری همدان، همکاری در برگزاری نمایشگاه گردشگری همدان با ارائه اسناد و عکسهای تاریخی و انقلاب و مصاحبه تاریخشفاهی با اقدس طالبیان از فعالان انقلابی همدان را از دیگر برنامه های این مرکز در یومالله دهه فجر برشمرد.
دکتر زارعی افزود: اسناد و عکس های قابل توجهی از حوادث و وقایع سالهای انقلاب در استان همدان در مرکز اسناد همدان نگهداری می شود که محل رجوع بسیاری از محققان و پژوهشگران است و علاوه بر آن با چهره های شاخص انقلابی مصاحبه های تاریخ شفاهی انجام شده و هم اکنون از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در دسترس علاقمندان است.
در این دیدار تصویری از نسخه خطی و فاخر قرآن مترجم که در مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور(همدان) نگهداری میشود از سوی این مدیریت به حجتالاسلام و المسلمین فاضلیان اهداء شد.

