سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 09 بهمن 1404

  • 1399/07/19 - 10:51
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه بررسی اصلاح و تکمیل کتاب استان شناسی گیلان

 

حضور مدیر مرکز گیلان در جلسه بررسی اصلاح و تکمیل کتاب استان شناسی گیلان به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار گیلان تاکید کرد : باید زمینه آشنایی دانش آموزان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی با هویت بومی و محلی فراهم شود.

 

کیمیا تنهایی در جلسه بررسی اصلاح و تکمیل کتاب استان شناسی گیلان به اهمیت آشنایی دانش آموزان با داشته ها و ظرفیت این استان اشاره کرد و گفت: دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور باید با هویت بومی محلی خود آشنا باشند .

 

وی فرصت ایجاد شده برای مشارکت استان در اصلاح و تکمیل کتاب استان شناسی را ارزشمند خواند و گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی، فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و جمعیتی استان لازم است از محتوای به روز و کارآمد در این کتاب استفاده شود.

 

تنهایی با تاکید بر لزوم معرفی مفاخر و اندیشمندان استان به عنوان سرمایه های فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: شهدای گیلانی دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم، به عنوان نماد ایثار و مقاومت در کتاب استان شناسی معرفی شوند.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار گیلان خاطرنشان کرد: کشاورزی، گردشگری، تجارت و صیادی پایه اقتصاد گیلان است از این رو معرفی صحیح این ظرفیت ها به دانش آموزان می تواند موجب رغبت افزایی برای اشتغال آنان در آینده نزدیک و جلوگیری از مهاجرت و زمین فروشی شود.

 

  • گروه خبری : اخبار گیلان
  • کد خبر : 10970
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب