فراخوان ارائه پروپوزال و مقاله- کنگره 2020ICA ابوظبی


تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۴:۴۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۴:۴۵:۴۵
فراخوان ارائه پروپوزال و مقاله- کنگره 2020ICA ابوظبی
فراخوان ارائه پروپوزال و مقاله- کنگره 2020ICA ابوظبی منتشر شد.

کنگره ICA 2020 ابوظبی

کنگره 2020 ابوظبی، امارات متحده عربی

                                      16-20 نوامبر 2020: ابوظبی، امارات متحده عربی Dhabi Congress

توانمندسازی جوامع علمی

چشم‌انداز آرشیو، اسناد و داده‌ها در قرن 21 ام، در حال تغییر انتظارات عمومی است، در این زمینه که ما چگونه وظایف خود را انجام می‌دهیم، چه شواهد معتبر و چه چیزهایی از منابع خود را حفاظت می‌کنیم. زمان آن فرا رسیده است که حرفه ما با فعالیت‌های عملی به تعامل و  گفتگو پرداخته و شیوه‌های موجود را انعکاس داده و آن‌ها را به چالش بکشد تا نقش اساسی را که آرشیوها و متخصصان اطلاعات در جوامع علمی قرن بیست و یکم ایفا کرده‌اند ، کشف و گسترش دهند.

کنگره  ICA 2020، توانمندسازی جوامع علمی، برای افراد متخصص از سراسر جهان فرصتی خواهد بود برای به اشتراک گذاری ایده‌ها و پژوهش‌های خلاقانه و برای همکاران سایر حرفه‌های مرتبط تا در این رویداد مهم به ما بپیوندند. ما این جامعه را به ارائه پیشنهادات خود تشویق می‌كنیم، اما همچنین آنان را ترغیب می‌كنیم كه به كتابداران، متخصصان موزه، مدیران داده، روزنامه‌نگاران و افرادی كه در این جامعه مدنی مشغول به كار هستند، در این گفتگو مشاركت كنند. چالش‌های اطلاعاتی قرن بیست و یکم فقط مختص متخصصان آرشیو و اسناد نیست بلکه متعلق به همه است، بنابراین بیایید ایده‌ها را به اشتراک بگذاریم و شبکه‌هایی بسازیم تا بتوانیم جوامع علمی خود را توانمند سازیم!

بدین ترتیب کمیته برنامه کنگره ICA 2020 از پیشنهادات مربوط به نشست‌های مختلف (که در زیر آمده است) مربوط به سه محور زیر استقبال می‌کند. موضوعات شامل موارد زیر  است ولی محدود به آن‌ها نیست:

 

Artificial Intelligence, Digital Preservation and Emerging Technologies

  • Artificial intelligence
  • Open source technology and software for archives and recordkeeping
  • Digital curation
  • Big data, data preservation, and the public interest

Sustainable Knowledge

  • Sustainability of archival standards and open source tools 
  • Automated appraisal
  • Technology and technological change management
  • Control and management vs Access: building tools that serve everyone
  • Software sustainability
  • Digital preservation
  • Digital humanities and other frontiers
  • SDGs and developmental initiatives
  • Managing metadata

Trust and Evidence

  • Blockchain
  • Crowdsourcing: user-generated content and metadata
  • Automation and ethics
  • User Experts vs the Profession
  • Cybersecurity and information governance
  • Internet governance
  • The Right to be Forgotten

مقالات می‌تواند به زبان‌های فرانسوی، انگلیسی، عربی و یا اسپانیایی ارسال شود.

خواهشمند است حداکثر تا اول فوریه 2020 (23:59:59 به وقت اروپای مرکزی) درخواست خود را ثبت کنید. تا پایان مارس 2020 به ارائه دهندگان در مورد  پذیرش مقاله‌شان اطلاع داده می‌شود. کمیته برنامه فقط دزخواست‌های دریافت شده از طریق  https://www.openconf.org/ICAAbuDhabi2020/openconf.php را بررسی خواهند کرد. دستورالعمل نحوه ارسال مقالات نیز در  این آدرس آمده است.

 

انواع جلسات

پروپوزال‌ها می‌تواند در هر یک از شش گروه زیر قرار بگیرند: (1) پنل‌های مباحثه؛ (2) ارائه مقالات؛ (3) جلسه آزمایشگاهی مشترک؛ (4) گفتگوهای شفاف‌سازی؛ (5) قالب جایگزین؛ و (6) کارگاه آموزشی. کمیته برنامه کنگره ICA 2020 ممکن است پروپوزالی را بپذیرد اما آن را در گروه دیگری متفاوت با گروهی که پیشنهاد شده است قرار دهد.

 

  1. پنل‌های مباحثه: جلسه 90 دقیقه‌ای متشکل از سه تا پنج نفر که درباره تئوری یا دیدگاه در مورد یک موضوع خاص بحث و گفتگو می‌کنند. پنل‌ها باید در مورد یک تحقیق مهم یا یک سوال پژوهشی اتفاق نظر داشته باشند. یکی از سخنرانان به عنوان رئیس جلسه انتخاب می‌شود.
  2. پنل‌های ارائه مقالات: سخنرانی 30 دقیقه ای از یک یا چند نفر که یک موضوع را ارائه می‌دهند. سخنرانی‌ها باید حداقل 5 تا 10 دقیقه را به پرسش و پاسخ اختصاص دهند.
  3. جلسات آزمایشگاهی مشترک (*): ارائه 20 دقیقه ای برای توصیف پروژه، پژوهش، یا کارهای ابتکارانه در مراحل توسعه یا شکل‌گیری آن در 10 دقیقه، و 10 دقیقه برای بحث تعاملی و بازخورد مخاطبان. این جلسه برای جلوگیری از شروع پروژه‌های مشابه از طرف سایرین و یا تبلیغ یک پروژه، مجموعه داده یا ابزار جدید است.
  4. گفتگوهای شفاف‌سازی: جلسه 5 دقیقه‌ای برای ارائه یک پروژه، نمایش فن‌آوری یا ایده‌های شگفت‌انگیز و ارتباط با دیگر نمایندگان.
  5. قالب جایگزین (*): اگر ایده‌های خلاقانه‌ای برای قالب‌های جلسه دارید ، لطفاً این موارد را در پیشنهاد خود بگنجانید. پیشنهادهای این گروه باید: 1) قالب و تسهیلگر جلسه را مشخص کنند و 2) به‌طور خلاصه توضیح دهید که چگونه قالب باعث افزایش ارائه مطالب می‌شود. شما می‌توانید تا حداکثر چهار ارائه دهنده برای جلسه پیشنهاد دهید.
  6. کارگاه‌های آموزشی: ما از پیشنهادات کارگاه‌هایی که نیم روز یا یک روز کامل در برنامه کنگره را شامل شوند استقبال می‌کنیم. همه افراد، مدیران پروژه PCOM، گروه‌های متخصص، بخش‌ها و شاخه‌های منطقه‌ای که مایل به برگزاری کارگاه هستند باید طبق روند ارسال کنگره اقدام نمایند. این جلسات محدود به 20-25 شرکت کننده خواهند بود. هیچ نوع امکانی برای ترجمه در نظر گرفته نشده است. برگزارکنندگان خود می‌توانند ترتیباتی برای ترجمه مطالب شفاهی و نوشتاری انجام دهند از ارائه کنندگان کارگاه انتظار می‌رود مجموعه‌ای از نتایج یادگیری در این کارگاه را ارائه دهند، و باید این موارد در پروپوزال گنجانده شود. برگزارکنندگانی که کارگاه پیشنهادی آنان برای ارائه در کنگره پذیرفته شود، می‌بایست ارزیابی کارگاه را مطابق با مراحل برنامه آموزشی ICA انجام دهند. مسئول آموزش ICA در این زمینه از آنان پشتیبانی خواهد کرد.

(*) مکان برنامه‌ریزی شده برای این جلسات، فضایی انعطاف‌پذیر و قابل قبول خواهد بود.

توجه داشته باشید:

  • سخنرانان، ارائه‌دهدگان ، اعضای پنل‌ها و مجریان کارگاه‌ها باید برای شرکت در کنگره ثبت نام کنند ولی هزینه کمتری پرداخت می‌نمایند و همچنین هزینه‌های سفر خود به ابوظبی و اقامت در این شهر را تأمین کنند.
  • برای در شرکت در این کنگره عضویت در ICA الزامی نیست، اما اعضای ICA از هزینه ثبت نام کمتری برخوردار می‌شوند.
  • ضروری نیست ارائه دهندگان عضو ICA باشند یا در آرشیو و مدیریت اسناد مشغول به کار باشند تا بتوانند پروپوزال ارائه دهند، ما متخصصان سایر شبکه‌ها را به صورت جدی تشویق می‌کنیم تا ما را به چالش بکشند و اطلاعات ما را بهبود بخشند.
  • تعداد محدودی بورسیه برای کمک به سخنرانان می‌تواند اختصاص یابد. در صورتی که برای شرکت در کنگره به کمک نیاز دارید در پروپوزال خود مشخص کنید.