معرفی «جهان های گمشده» در پویش «کتابخوانی ملی»


تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۹/۱۹ - ۱۰:۱۹:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۲/۱۰ - ۱۰:۳۲:۹
معرفی «جهان های گمشده» در پویش «کتابخوانی ملی»
میراحمد محیط طباطبایی فرهنگ شناس، پژوهشگر تاریخ و باستان شناسی و رییس ایکوم ایران مطالعه کتاب «جهان های گمشده» را در پویش «کتابخوانی ملی» پیشنهاد کرد و گفت: با مطالعه این کتاب در دوران نوجوانی به حوزه باستان شناسی علاقه مند شدم و تصمیم گرفتم که در حوزه تاریخ و باستان شناسی مشغول به تحصیل شوم.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، میراحمد محیط طباطبایی فرهنگ شناس، پژوهشگر تاریخ و باستان شناسی و رییس ایکوم ایران در پویش «کتابخوانی ملی» که به همت کتابخانه ملی ایران در حال انجام است، گفت: تجربه زیسته بشر نشان داده حوادث ناگوار یا مسائل غیرقابل پیش بینی در زندگی، در عین اینکه عامل بازدارنده، محدودکننده و یک تهدید به شمار می رود اما همیشه آغازگر پیشرفت های بشر بوده اند.
محیط طباطبایی افزود: کودکان و نوجوانان اکنون در شرایط ویژه ای هستند و مدارس آن ها به صورت آنلاین و مجازی برگزار می شود، به همین دلیل فرصت مناسبی دارند تا در خانه کتاب بخوانند. کتاب هایی که هم مفرح باشد و هم در حس امید را در مخاطب زنده کند. به نظرمن این دسته از آثار و محصولات فرهنگی را می توان در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همچچنین در میان محصولات ناشران خصوصی مانند پرتقال جستجو کرد.
این پژوهشگر تاریخ و باستان شناسی افزود: کتاب «جهان های گمشده» نوشته « آن تری وایت» با ترجمه شادروان کیکاووس جهانداری از جمله آثاری بود که در نوجوانی از برادرم هدیه گرفتم و مطالعه آن آینده مرا تحت تاثیر قرار داد. به طوری که به حوزه باستان شناسی علاقه مند شدم و در ین حوزه ادامه تحصیل دادم.
طباطبایی اضافه کرد: نویسنده در این کتاب مهمترین کشفیات باستان شناسی و نگاه باستان شناسی را به گونه ای که برای نوجوان قابل درک و فهم باشد، بیان کردخ و مجموع اتفاقات را به شکل داستانی روایت کرده است.
رییس ایکوم یادآور شد: این کتاب به کشفیات مهم دنیای باستان شناسی در تمدن مایاها و آزتک ها در کشورهای دیگر از جمله یونان و مصر باستان اشاره می کند و جذابیت آن باعث شده افراد زیادی با مطالعه چنین کتاب هایی به علم و مطالعات باستان شناسی علاقه مند شوند.
این فرهنگ شناس و پژوهشگر تاریخ خاطرنشان کرد: کتب و رمان های طنز از نویسندگان قدیمی و جدید می تواند همیشه مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد و این روزها فرصت بهتری است که چنین کتاب هایی را در خانه مطالعه کرد و با امید بیشتری به زندگی خود ادامه داد تا افق روشن تری را در پیش داشته باشیم.
پایان خبر/