رئیس کتابخانه ملی: استفاده از نرم افزارهای مجازی، بهترین ابزار انتقال فرهنگ ناب دینی به غرب است


تاریخ انتشار: ۱۳۹۰/۹/۱۹ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۸:۳۳:۴۲
رئیس کتابخانه ملی: استفاده از نرم افزارهای مجازی، بهترین ابزار انتقال فرهنگ ناب دینی به غرب است

گزارش تصويري 

دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران در ديدار با آيت الله طباطبائي نژاد نماينده ولي فقيه و امام جمعه اصفهان بر استفاده از نرم افزارهاي مجازي، به عنوان بهترين ابزار انتقال فرهنگ ناب ديني به غرب تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ج.ا.ا.، دكتر صلاحي در ديدار صبح امروز (يكشنبه 20 آذر ماه) خود با امام جمعه اصفهان، گفت: در جمع آوري اسناد و منابع نبايد بر جنبه هاي تاريخي و ملي بيش از نگاه مذهبي و ديني توجه شود.
وي با اشاره به اهميت اسناد ايران به عنوان پيشينه تاريخي كشور، گفت: بايد بيش از پيش به تاريخ ايران بعد از اسلام توجه شود، چرا كه درخشش و ماندگاري تاريخ كهن، به واسطه هويتي است كه دين به آن بخشيده است.
دكتر صلاحي به وظيفه گردآوري منابع و اسناد سازمان اسناد و كتابخانه ملي اشاره كرد و افزود: آنچه از كتاب در كشور توليد مي شود، طبق قانون واسپاري بايد 2 نسخه در اختيار كتابخانه ملي قرارگيرد و براي نسل آينده حفاظت و نگهداري شود.
وي فضاي مجازي رابراي نشر فرهنگ و تمدن اسلامي-ايراني مفيد دانست و گفت: محور و سياست اصلي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران جمع آوري منابع و اسناد در حوزه انقلاب اسلامي، دفاع مقدس و ايران اسلامي است و استفاده از نرم افزارها و فن آوري هاي نوين و ارائه خدمات غير حضوري كتابخانه اي به پژوهشگران در سراسر ايران وجهان از اولويت هاي كتابخانه ملي در اين عرصه است.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران ادامه داد: بيش از 227 ميليون برگ سند تا كنون به صورت الكترونيكي در اختيار محققان و پژوهشگران قرار گرفته است كه اين اسناد در آينده نزديك به 700 ميليون برگ سند خواهد رسيد.
وي همچنين از راه اندازي 21 مركز جديد استاني سازمان اسناد و كتابخانه ملي سخن گفت و افزود: بزودي فضاي كافي براي توسعه مديريت مركز اصفهان در اختيار قرار خواهد گرفت.
دكتر صلاحي در پايان بر فرهنگ هبه و وقف منابع براي توسعه و غني بخشي اسناد و منابع كتابخانه هاي مراكز استاني براي انتقال ميراث فرهنگي كشور به آيندگان تاكيد كرد.