سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 24 مرداد 1405

  • 1396/02/28 - 11:15
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گردآوری اسناد، تصاویر، اعلامیه ها و پایان نامه های حوزه انقلاب اسلامی از سوی کتابخانه مجلس


كتابخانه تخصصي انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي اقدام به جمع آوري اسناد، عكس، جزوه ، اعلاميه‌ها، پيام‌ها و بيانيه‌هاي دوران انقلاب اسلامي كرده است

قاسم تبريزي مسئول كتابخانه انقلاب اسلامي كتابخانه مجلس شوراي اسلامي با بيان اين مطلب گفت: اين كار را به تازگي آغاز كرده ايم و هم اكنون در حال شناسايي و جمع آوري مطالب هستيم.

وي ادامه داد: از تمام برادران و خواهران انقلابي و فرهنگي دعوت مي كنيم كه ما را در اين عرصه كمك كنند، چرا كه ما براي تجهيز منابع كتابخانه علاوه بر كتاب نيازمند اعلاميه‌ها و بيانيه‌هايي از سالهاي 1341 پيرامون انقلاب اسلامي، رهبري امام، نهضت و حركت‎هاي خودجوش هستيم كه مي توانيم با كمك مردم اين منابع را جمع آوريكنيم.

تبريزي در اشاره به ضرورت اين كار گفت: جامعه شناسان و مورخيني كه پيرامون انقلاب اسلامي به تحقيق مي پردازند، مي توانند با استفاده از اين منابع نقاط و تحقيقات جديدي را درباره انقلاب اسلامي دريابند.

وي افزود: اعلاميه‌ها خود گوياي زواياي پنهان تاريخ آن دوران است. اعلاميه‌هايي كه در رشد و آگاهي جامعه ما مؤثر بوده اند، چه در سطوح رهبري انقلاب، چه در سطوح دانشگاهيان و روحانيون، و چه رد سطح مردم عادي از اهميت برخوردار هستند.

رئيس كتابخانه تخصصي انقلاب اسلامي با بيان اين مطلب كه تكميل منابع كتابخانه در اولويت بسيار قرار دارد، گفت: هم اكنون در حوزه نشريات و آثار منتشره در خارج از كشور، ضعف داريم و نتوانسته ايم گردآوري مناسبي از اين آثار انجام دهيم .

وي ادامه داد: كتاب‌ها و نشرياتي كه از سال 1356 يعني آغاز انقلاب اسلامي تا سال 60 منتشر شده اند را بسيار اندك توانسته ايم جمع آوري كنيم، به عبارت ديگر به لحاظ تنوع و كثرت وضعيت مناسبي ندارند. از سال 60 تاكنون تا سال 76 هم بسياري از كتاب‌ها و نشريات ناياب اند و نتوانسته ايم، برخي از آن ها را به دست آوريم. ولي در حد امكان تعدادي از كتابخانه‌هاي شخصي را خريداري كرديم تعداد قابل توجهي اهدايي از افراد فرهنگي و خير داشتيم و در مورد كتاب‌هايي كه در بازار وجود داشت چه در تهران و چه در شهرستانها ، جمع‎آوري خوبي را آغاز كرده ايم.

تبريزي گفت: كتابخانه در حال حاضر در وضعيت مناسبي به سر مي برد، رجوع دانشجويان و محققان در حد متعارف است، البته هنوز بسياري آگاهي ندارند كه چنين كتابخانه‌اي تأسيس شده است، تعدادي از محققان نيز در شهرستان ها سكونت دارند و رفت وآمد چندان برايشان مقدور نيست.

وي گفت: اميدواريم بتوانيم بخش پايان‌نامه‌هاي دانشگاهي و حوزوي را سامان دهيم چرا كه منابع و مآخذ بسيار خوبي براي محققين است. بخشي از پايان‌نامه‌ها و تحقيقات خارج از كشور را شناسايي كرده ايم و در نظر داريم كتاب‎هايي كه به زبان لاتين يا ديگر زبانها پيرامون انقلاب اسلامي در كشورهاي اسلامي منتشر شده را نيز جمع آوري كنيم كه البته نيزا به بودجه بيشتري خواهيم داشت.

اين محقق با بيان اين مطلب كه گردآوري پايان نامه هاي خارج از كشور نيز از ضرورت هايي است كه در آينده به آن خواهيم پرداخت ،گفت: پايان‌نامه‌هايي كه در دانشگاه هاي خارج از كشور، اروپا و كشورهاي اسلامي تأليف مي شوند، از نيازهاي آينده ما خواهند بود. شايد در ايران فقط مؤسسه نشر و آثار امام خميني اين كار را كرده باشد هنوز ما مطلع نيستيم چه مقدار وارد اين قضيه شده‌اند به هر حال امسال بايد جلسه‌اي داشته باشيم و اطلاعاتي به دست بياوريم. اگر اينها را تهيه كرده باشند يك ارتباط علمي و مشتركي با هم داشته باشيم .
.

  • گروه خبری : اخبار آرشیو
  • کد خبر : 3827
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب