سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 19 مرداد 1405

لیست اخبار صفحه :529
کارگردان و بازیگران «شبی که ماه کامل شد» سفیران آرشیو ملی هنر ایران شدند

کارگردان و بازیگران «شبی که ماه کامل شد» سفیران آرشیو ملی هنر ایران شدند

اکران ویژه فیلم «شبی که ماه کامل شد» با حضور کارگردان و بازیگران این فیلم در کتابخانه ملی ایران به نمایش درآمد و چهار نفر از سازندگان بهترین فیلم سی و هفتمین دوره جشنواره فجر به عنوان نخستین سفیران آرشیو ملی هنر ایران معرفی شدند.

یادداشت / ورق‌های هویت ساز

یادداشت / ورق‌های هویت ساز

معاون سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نوشت: ملتی که سند ندارد هویت قابل دفاعی ندارد و به این اعتبار هر پیشرفتی که بشر حاصل کرده است به برکت ثبت و ضبط اسناد ملی خود است زیرا که اسناد ورقهای هویت ساز هستند.

برپایی نمایشگاه «برترین‌ آثار ملّی» به همت موزه کتاب و میراث مستند ایران

برپایی نمایشگاه «برترین‌ آثار ملّی» به همت موزه کتاب و میراث مستند ایران

موزه کتاب و میراث مستند سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به مناسبت روز جهانی موزه، نمایشگاهی با عنوان «برترین‌ آثار ملّی» برگزار کرد و در آن برخی از آثار برای نخستین بار در معرض دید عموم قرار می گیرند که از جمله می توان به نسخه اصلی سند ملّیِ «منشور حقوق شهروندی» اشاره کرد.

بروجردی: «ایفلا» نقطه داد و ستد دانش میان ایران و یونان است

بروجردی: «ایفلا» نقطه داد و ستد دانش میان ایران و یونان است

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در دیدار با سفیر یونان، این دیدار را نقطه آغازی برای تعامل فرهنگ میان این دوکشور برشمرد و گفت:‌ از آنجایی که ایران و یونان هر دو عضو «ایفلا» هستند می‌توانیم نقطه مشترکی را در حوزه داد و ستد دانش و موضوعاتی که از خلال منابع مکتوب به دست می آیند آغاز کنیم.

×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب