کتابخانه مجلس و همکاری با آکادمی علوم افغانستان و انجمن دوستی ایران و افغانستان
آكادمي علوم افغانستان و انجمن دوستي ايران و افغانستان در نخستين همايش ميراث مشترك مكتوب ايران و افغانستان با كتابخانه مجلس شوراي اسلامي همكاري ميكنند.
در نخستين همايش ميراث مشترك مكنتوب ايران و افغانستان مدعويني از انديشمندان آكادمي علوم افغانستان حضور خواهند داشت و برخي از شاخصترين آنها به ايراد سخنراني ميپردازند.
همچنين در زمينه كارهاي فرهنگي مرتبط با اين همايش انجمن دوستي ايران و افغانستان همكاريهايي خواهد داشت كه از آن جمله مي توان به معرفي افغانهاي تأثيرگذار در حوزه فرهنگ افغانستان براي حضور در همايش نام برد.
يادآوري ميشود، نخستين همايش «ميراث مشترك مكتوب ايران و افغانستان» روز 12 تيرماه با حضور حدود 100 محقق از كشور افغانستان و ايران در خانه ملت سالن تاريخي كتابخانه مجلس و در ميان موزه مجلس برگزار ميشود. قرار است در حاشيه اين همايش نمايشگاه كتاب آثار افغانستان موجود در كتابخانه مجلس و نمايشگاه مطبوعات افغاني سراسر دنيا برگزار شود.