علیرضا مختارپور در آیین رونمایی از کتاب «صحیفه باقریه و صادقیه» مطرح کرد؛

ديانت و محبت دو ويژگی بارز برازش است


تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۴ - ۱۴:۵۴:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۱/۱۱/۴ - ۱۵:۰:۵۵
ديانت و محبت دو ويژگی بارز برازش است
آیین رونمایی از کتاب «صحیفه باقریه و صادقیه» با حضورعلیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران، علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، علیرضا برازش پژوهشگر قرآن و حدیث پژوه و مترجم این کتاب وعلی‌اکبر اشعری مدیر فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، علیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: علیرضا برازش در حدود 70 سال عمر خود، 70هزار صفحه کتاب و حدیث ترجمه کرده است و اگر از اول کودکی حساب کنیم یعنی به طور متوسط سالی 1000 صفحه کتاب نوشته است آن هم با متون قرآن کریم، ادعیه و حدیث و این توفیق را چه کسی می‌تواند داشته باشد؟

 وی ضمن اشاره به سخن خداوند که فرموده است با کسی رفت و ‌آمد کنید که شما را به یاد خدا بیاندازد برازش را چنین فردی دانست و اظهار کرد: اگر تمام آثار او را از اولین اثرش تاکنون، در نظر بگیریم آنچه را می‌بینیم چیزی است که از طرف اهل بیت به او رسیده است. طبق گفته لسان غیب: از رهگذر خاک سر کوی شما بود/ هر نافه که در دست نسیم سحر افتاد و اشاره حافظ هم به اهل بیت است.
 
مختارپور درباره شخصیت برازش بیان کرد: برازش دو ویژگی دارد. یکی دیانت است که پر از احادیث، قرآن، دعا و اهل بیت است و دیگری عشق، محبت و دوست داشتن همه عالم حتی دشمنان است.
 
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران درباره کتاب‌های سه گانه برازش گفت: این کتاب‌ها حیرت انگیز است. در زمانی که شدت رواج مکتب‌های عرفانی انحرافی که تمام مایه اصلی و دستاویز آنها در این بود که انسان یک رابطه شخصی و خصوصی با خدا داشته باشد، وقتی این سه گانه منتشر شد معلوم شد که می‌خواهد مهربانانه‌ترین و نزدیک‌ترین رابطه را با خداوند داشته باشد و راهش ادعیه و معارف اسلامی است.
 
مختارپور با طرح این سؤال که اصلا خود بحث دعا از کجا شروع می‌شود؟ اضافه کرد: دعا یعنی صدا زدن و خداوند می‌فرماید صدایم کن تا صدایت کنم... و از این خصوصی‌تر و شخصی‌تر مگر سراغ داریم؟
 
وی در پایان دیانت و محبتی که در شخصیت برازش وجود دارد را حاصل دین و دعا دانست و گفت: اگر مدیران و مسئولان ما این موضوع را درک کنند رفتاری سرشار از مودت، گذشت و مهربانی با مردم خواهند داشت و این نامهربانی‌های گاه و بیگاه از جامعه رخت برمی‌بندد.