مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی پژوهش و فناوری کتابخانه ملی ایران تمدید شد


تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۸/۱۹ - ۱۶:۱:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۲/۱۱ - ۱۱:۸:۲۰
مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی پژوهش و فناوری کتابخانه ملی ایران تمدید شد
مهلت ارسال آثار به دهمین جشنواره پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تا پایان آبان ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، فراخوان برگزاری دهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری در حوزه‌های مختلف منتشر شد که بر اساس آن برای نخستین بار از ایده‌های برتر در حوزه کتابخانه، فناوری و امور آرشیوی با تاکید بر تحول دیجیتال تقدیر می شود.

دبیرخانه دهمین جشنواره پژوهش و فناوری کتابخانه ملی ایران با توجه به استقبال پژوهشگران و علاقه مندان طی اطلاعیه ای مهلت ارسال آثار به این جشنواره را تمدید کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«به اطلاع پژوهشگران و متخصصان می‌رساند مهلت ارسال آثار به دهمین جشنواره پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی تا روز پنجشنبه 30 آبان 1398 تمدید شد.

علاقمندان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر درباره محورهای جشنواره و ارسال آثار ارزشمند خود به آدرس http://www.nlai.ir/research-festival مراجعه کنند.

بدیهی است مهلت فوق قابل تمدید نخواهد بود».

گفتنی است این جشنواره در حوزه‌های علم اطلاعات و دانش شناسی، علوم آرشیوی، مطالعات ایران‌شناسی واسلام‌شناسی و نسخه­پژوهی، تاریخ شفاهی و تحول دیجیتال در کتابخانه­ها و مراکز آرشیوی در کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.

علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره باید در هر یک از حوزه های ذکر شده، به منظور ارتقا خدمات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ايران و پیاده­سازی برنامه هاي اين سازمان به بهترین نحو، ایده‌ و آثار پژوهشی داشته که محتوا، روش و یا خروجی آنها بینش، دانش یا راهکاری نو در اختیار این سازمان قرار ­دهد.

آثار ارسالی باید در قالب‌های کتاب تصنیف یا تالیف، طرح پژوهشی خاتمه یافته، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری خاتمه یافته و ایده و تولید فناورانه با تاکید بر تحول دیجیتال بوده و زمان انتشار این آثار نیز از مهر 1397 تا مهر 1398 باشد.

در امتیازدهی به آثار علاوه بر شرایط و شاخص­های عمومی ارزیابی محتوا، موضوع و ساختار علمی آثار، موارد دیگری نیز در ارزیابی و داوری ها  تاثیرگذار خواهد بود.

« اثربخشی، حل مسئله و رفع نیازهای علمی و فنی سازمان اسناد و کتابخانه ملی»، « اثربخشی و رفع نیازهای علمی و فنی در موضوع / رشته مورد نظر»، « خلاقیت و نوآوری» و «کاربردی بودن» از دیگر موارد موثر در ارزیابی و امتیازدهی به آثار خواهد بود.

انتهای مطلب/