حفظ اسناد ملی، مجاهدتی خاموش برای هویت ایران اسلامی است


تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۲۲:۴۴:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۴/۲/۱۹ - ۲۲:۵۷:۲۳
حفظ اسناد ملی، مجاهدتی خاموش برای هویت ایران اسلامی است

معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی در نخستین گردهمایی بزرگ آرشیویست‌ها، مسئولان بایگانی‌ها و مدیران و کارکنان حراست دستگاه‌های اجرایی شرق کشور با عنوان همایش «اسناد ملی در سایه‌سار خورشید رضوی» گفت: حفظ اسناد ملی، مجاهدتی خاموش برای هویت ایران اسلامی است.

حجت‌الاسلام علی عسکری، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی  در نخستین همایش اسناد ملی در سایه‌سار خورشید رضوی، نقش فعالان حوزه بایگانی، آرشیو و حراست در حفظ میراث مکتوب ایران اسلامی را «اثرگذار و ارزشمند» توصیف کرد و آن را مجاهدتی خاموش در مسیر صیانت از هویت ملی و دینی دانست.

وی با تأکید بر جایگاه میراث مکتوب در تاریخ ایران، اظهار داشت: «این میراث تنها محدود به مذهب شیعه نیست، بلکه حفظ و احیای آن، رسالتی ملی است که امروز بیش از پیش اهمیت یافته است. اسناد تاریخی، گنجینه‌ای گرانبها برای تحلیل دقیق وضع موجود و برنامه‌ریزی برای پیشرفت کشور به شمار می‌آید.»

حجت الاسلام عسکری، با اشاره به رسالت بی‌بدیل سازمان اسناد و کتابخانه ملی، افزود: «حفاظت از اسناد، عکس‌ها، نقشه‌ها و کتاب‌ها، صیانت از هویت ملی و دینی ماست. گنجینه‌های ارزشمند در کتابخانه‌هایی همچون آستان قدس رضوی، مجلس شورای ملی، مجلس شورای اسلامی و سایر مراکز، حافظ دانش و تاریخ ایران و اسلام هستند.»

وی همچنین از زحمات مجتبی محمودی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور که با صبر و سعه صدر این مسئولیت را ادامه داده، تشکر کرد و قول داد که استانداری و استاندار از این مجموعه حمایت کرده و به آن کمک کند.