رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در گفت‌وگو با ایرنا ۲۴ تشریح کرد

توسعه دیپلماسی فرهنگی و ساماندهی اسناد دولتی از اولویت‌های اصلی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران


تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۷/۱۸ - ۱۶:۵۶:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۴/۷/۱۸ - ۱۷:۱۵:۵۶
توسعه دیپلماسی فرهنگی و ساماندهی اسناد دولتی از اولویت‌های اصلی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران

غلامرضا امیرخانی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در گفت‌وگو با «ایرنا ۲۴» بر گسترش دیپلماسی فرهنگی و ساماندهی اسناد و بایگانی‌های دولتی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، رئیس سازمان در گفت‌وگویی تصویری با «ایرنا ۲۴» اظهار کرد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران وظایف و رسالت‌های متنوعی بر عهده دارد، اما دو محور از اولویت‌های مهم ما محسوب می‌شود؛ نخست توسعه دیپلماسی فرهنگی و گسترش ارتباطات فرهنگی با کشورهای مختلف جهان، و دوم ساماندهی اسناد و بایگانی‌های دولتی است.

وی افزود: موضوع ساماندهی اتوماسیون‌های اداری و بایگانی‌های سازمان‌های دولتی نیازمند بررسی دقیق و ساماندهی اساسی است و اقدامات مهمی در این عرصه در حال انجام است.

امیرخانی همچنین حفظ و صیانت از میراث مکتوب کشور را از دیگر برنامه‌های محوری سازمان دانست و گفت: صیانت از نسخه‌های دست‌نویس و خطی از جمله مأموریت‌های اصلی ماست. در ماه‌های اخیر چندین مجموعه بسیار نفیس، چه از طریق اهدا و چه خریداری، به گنجینه سازمان افزوده شده که شامل اسناد، کتاب‌ها و نسخه‌های خطی ارزشمند است.

 

مشاهده گفت‌وگوی کامل: