یک ‌پژوهشگرعلوم ارتباطات مطالعه کتاب تخصصی «پیوست رسانه ای» را پیشنهاد کرد


تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۸/۲۵ - ۱۲:۵:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۲/۱۰ - ۱۲:۳۵:۹
یک ‌پژوهشگرعلوم ارتباطات مطالعه کتاب تخصصی «پیوست رسانه ای» را پیشنهاد کرد
حمید ضیایی ‍پرور دانش آموخته و ‌پژوهشگر علوم ارتباطات کتاب «پیوست رسانه ای» را برای مطالعه تخصصی در حوزه برنامه ریزی، مستندسازی در روابط عمومی توصیه کرد و گفت: مطالعه کتب تخصصی در حوزه فعالیت افراد، به بارور شدن دانش و توسعه علم و تجربه کمک شایسته ای می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، حمید ضیایی ‍پرور دانش آموخته و ‌پژوهشگرعلوم ارتباطات با حضور در یکصد و پانزدهمین پویش کتابخوانی ملی گفت: با توجه به اینکه در هفته کتاب و کتابخوانی قرار داریم توصیه من به علاقمندان کتاب این است که امروزه در عصر دیجیتال تنها به کتاب های کاغذی اکتفا نکنند و از هر فرصتی برای مطالعه به صورت برخط نیز بهره ببرند.

وی ادامه داد: مقوله کتاب و کتابخوانی از علایق همیشگی من بوده است و بخش زیادی از هزینه های دوران تحصیلم به این امر اختصاص داشته است و همین موضوع باعث علاقمندی من به هنر نویسندگی شد و در گذر زمان و پس از کسب پایان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، کتاب های بسیاری را در عرصه رسانه که حوزه فعالیت خودم بوده است تالیف کردم و تا امروز 15 عنوان جلد کتاب تالیف کرده ام.

ضیایی پرور اظهار داشت: از همین رو در پویش «کتابخوانی ملی» قصد دارم، مطالعه کتاب «پیوست رسانه ای» را یکی از کتاب های تالیفی خودم در حوزه  تخصصی برنامه ریزی، مستندسازی در روابط عمومی است و از سوی انتشارات سیمای شرق منتشر شده است، را پیشنهاد کنم.

وی ادامه داد: هر فعالیتی که در ساختار سازمانی و روابط عمومی انجام می شود باید یک پیوست رسانه ای داشته باشد و در این کتاب توضیح داده ام که نحوه پیوست رسانه ای به چه صورت است و استانداردهای مربوط به پیوند رسانه ای چه فاکتورهایی را در بر می گیرد و چگونه می شود پیوند رسانه ای را اجرا و ارزیابی کرد. همچنین الزامات مربوط به پیوست رسانه ای با ذکر پنج نمونه از پیوست های رسانه ای که در داخل و خارج کشور در سازمان ها توسط روابط عمومی ها انجام شده است را نیز آروده ام.

این دانش آموخته و ‌پژوهشگر علوم ارتباطات تاکید کرد: یکی از راه های مفیدِ مطالعه کتاب، مراجعه به کتابخانه های عمومی، تخصصی در سطح شهر و یا کتابخانه ملی ایران است. زیرا منابع غنی کتابی که در بازار موجود نیست را می توان در این کتابخانه ها تهیه کرد. از سوی دیگر می توان حجم زیادی از کتاب ها را از طریق سیستم دیجیتال سازی شده کتابخانه ها به صورت رایگان تهیه کرد. یکی از کارهایی که در حوزه تخصصی فعالیت خود یعنی ارتباطالت و فناوری اطلاعات انجام می دهم این است که کتاب هایی که به صورت رایگان توسط پژوهشگاه ها و موسسه های تحقیقاتی و مطالعاتی در سایت های مربوطه بارگذاری می شود را ذخیره می کنم و سر فرصت مطالعه می کنم.

وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل مطالعه کتاب فقط شامل کتاب های منتشر شده و مکتوب نمی شود. بلکه منابع دیجیتال شده را نیز در برمی گیرد. بنابراین اگر کتابخوان خوبی باشیم و کتابخوانی را شیوه ای برای زندگی خود درنظر بگیریم، درآینده تبدیل به یک نویسنده خوب در حوزه کاری خود می شویم.