مبتکر پویش های ملی محیط زیست نیز به پویش «کتابخوانی ملی» پیوست


تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۱۰:۳۱:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۲/۱۰ - ۱۰:۳۱:۱۴
مبتکر پویش های ملی محیط زیست نیز به پویش «کتابخوانی ملی» پیوست
محمد درویش کنشگر و پژوهشگر برترمحیط‌زیست دو کتاب «صنعت بر فراز سنت یا در برابر آن» و «انسان‌شناسی یاری‌گری» نوشته مرتضی فرهادی را برای مطالعه پیشنهاد کرد و گفت: با مطالعه این آثار بیش از همیشه به ایرانی بودن خود به عنوان یک شهروند مسئولیت‌پذیر افتخار می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، محمد درویش کنشگر و پژوهشگر برترمحیط‌زیست، دارنده عنوان نخستین بلاگر محیط‌زیستی جهان از اجلاس جهانی رسانه‌های آلمان و عضو اسبق کرسی محیط‌زیست و امنیت ملی در شورای عالی امنیت ملی در ادامه پویش «کتابخوانی ملی» گفت: پویش «کتابخوانی ملی» که به همت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در حال انجام است، ‌اقدام نیکویی در جهت ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است و امیدوارم این مهم تداوم پیدا کند تا بتوان به واسطه آن شاهد رونق کتابخوانی و مطالعه در کشور باشیم.

عضو اسبق کرسی محیط‌زیست و امنیت ملی در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: بر همین اساس پیشنهادم به متولیان و دست‌اندرکاران این پویش ملی و ارزشمند این است که حتما برای نقد کتاب‌های کشور جوایزی را تعیین کنند؛ این امر می‌تواند انگیزه‌ای برای جوانان علاقه‌مند به مطالعه در کشور، حامیان  تولید و نشر کتاب و مهم‌تر از همه برای نویسندگان باشد.

درویش کنشگر و پژوهشگر برترمحیط‌زیست افزود: به سهم خود از همه علاقه‌مندان به مطالعه برای پیوستن به پویش ملی کتابخوانی دعوت می‌کنم و بنده به سهم خودم در این پویش ملی آثاری از مرتضی فرهادی را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم. کتاب «صنعت بر فراز سنت یا در برابر آن» یکی از پیشنهادهای من است. این کتاب به خصوص در عصر حاضر بسیار ارزشمند است و به یک پرسش کلیدی پاسخ می‌دهد و تکلیف نسل امروز را با فرهنگ خودش و آنچه که باید از فرهنگ دیگر کشورهای جهان وام بگیرد مشخص می‌کند.

وی ادامه داد: این کتاب بسیاری از چالش‌های جهان را به خوبی تبیین می‌کند و دلایل وضعیت کنونی کشور را به خوبی شرح می‌دهد و تاکید می‌کند که ما از غرب عقب نمانده‌ایم بلکه از خودمان عقب مانده‌ایم.

درویش خاطرنشان کرد: کتاب «انسان‌شناسی یاری‌گری» اثر دیگری از این نویسنده است که تکمیل‌کننده کتاب «صنعت بر فراز سنت یا در برابر آن» است. خواننده در این کتاب متوجه می‌شود که فرهنگ تا چه میزان در این ایران ریشه دارد و معتقدم با مطالعه این آثار بیش از همیشه به ایرانی بودن خود به عنوان یک شهروند مسئولیت‌پذیر افتخار می‌کنیم و در جامعه جهانی به خود باوری می‌رسیم.

پایان خبر/