پیشنهاد اشرف بروجردی برای ساخت و نصب تندیس سرباز صلح در میادین شهرها


تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۶/۶ - ۱۰:۲۹:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸/۶/۶ - ۱۳:۲۴:۱۸
پیشنهاد اشرف بروجردی برای ساخت و نصب تندیس سرباز صلح در میادین شهرها
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با ارائه پیشنهادی برای ساخت و نصب تندیس سرباز صلح در میادین شهرها به خصوص در تهران گفت: مبانی دینی و فرهنگ ایرانی بر نماد صلح استوار است.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اشرف بروجردی در دیدار با امیر سرتیپ دوم ستاد محمدرضا فولادی - رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی اظهار کرد: صلح در دنیا مدعی زیادی دارد ولی مجری کم دارد، درحالیکه فرهنگ ایرانی و مبانی دینی ما بر نماد صلح استوار است که می‌توان به صلح نامه‌های که پیامبر اکرم (ص) امضاء کردند اشاره کرد.

وی ادامه داد: باید فرهنگ صلح در جوامع بیشتر تبیین شود و رسانه‌ها نیز از مبانی صلح بیشتر صحبت به میان آورند، زیرا با وجود آنکه در ادبیات ما مبانی صلح آمده است ولی در محاوره‌های کلامی بین آدم‌ها مورد غفلت قرار گرفته است و به واژه‌های صلح کمتر توجه شده است.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در این‌باره با اشاره مصداقی به اهمیت بکارگیری واژه‌ها عنوان کرد: در سالهای 88 - 89 تحقیقی در زمینه علت افزایش خشونت در سطح جامعه صورت پذیرفته بود و یکی از فاکتورهای این افزایش خشونت در نوع رسانه ای کردن واژه‌ها در صدا و سیما بود که مکررا از واژه «برخورد» استفاده می‌کردند.

بروجردی با تکریم جایگاه سربازان که حکم مدافعان از ناموس و خاک کشور را برعهده دارند و هرگز نیز آغازگر جنگی نبودند و نیستند، گفت: پیشنهاد می‌شود به عنوان نماد سرباز صلح، با همکاری شورای شهر و شهرداری، تندیس سرباز صلح در میادین نصب شود همانطور که در خیابان شانزلیزه فرانسه چنین تندیسی نصب شده است و حتی در کشور آذربایجان نیز بنده به شخصه نماده سرباز صلح را مشاهده کردم.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با تمجید از برگزاری مراسم تجلیل از مقام سرباز که به همت سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی وبه میزبانی کتابخانه ملی در تاریخ ششم مهر برگزار خواهد شد، افزود: برگزاری چنین مراسم‌های خدمت به فرهنگ ایران است و باید افراد و بزرگانی که برای ایران در گستره تاریخی تلاش کردند قدر بدانیم تا دیگر کشورهایی که زمانی در جغرافیای ایران بودند مدعی بزرگان ایرانی از جمله فارابی، ابن سینا، ابوربیحان بیرونی، مولانا و خوارزمی نشوند.

دراین دیدار امیر سرتیپ دوم ستاد محمدرضا فولادی - رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی نیز به تشریح فعالیت‌های این سازمان و رشادتهای دو میلیون و ششصدهزار سرباز در دوران دفاع مقدس که 39 هزار و 600 نفر از آنان نیز به درجه شهادت نائل آمدند پرداخت.

همچنین در این دیدار قاسم رحیمی - مدیرعامل خانه سرباز نیز به جزئیات برگزاری مراسم تجلیل از مقام سرباز از سوی سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی در تاریخ ششم مهر در کتابخانه ملی پرداخت.

انتهای مطلب/