عضو شورای مرکزی سازمان بدر عراق: در عملیات مرصاد، مرزبندی دقیق حق و باطل را دیدیم


تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۵/۶ - ۱۶:۳۸:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۲/۱۱ - ۱۱:۳۵:۴۴
عضو شورای مرکزی سازمان بدر عراق: در عملیات مرصاد، مرزبندی دقیق حق و باطل را دیدیم
عضو شورای مرکزی سازمان بدر، با اشاره به اینکه در جریان عملیات مرصاد، سپاه بدر ۵۱ شهید تقدیم کرد، گفت: در این عملیات مرزبندی دقیق حق و باطل را دیدیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، چهارمین نشست علمی تخصصی تاریخ شفاهی«عملیات پیروزمندانه مرصاد» امروز(یکشنبه 6مرداد) با حضور امیرسیدحسام هاشمی مشاور نظامی مقام معظم رهبری، امیرسرتیپ احمدرضا پوردستان رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش، حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمد مهدی البیاتی وزیر اسبق حقوق بشر عراق و عضو شورای مرکزی سازمان بدر عراق، سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی، سرتیپ دوم دکترکیا رییس پژوهشگاه دفاع مقدس، امیرسرتیپ بازنشسته محمدانصاری فرمانده وقت هوانیروز، سردار مراد پیری عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) و از فرماندهان وقت عملیات مرصاد، امیرسرتیپ اصلان زاده فرمانده وقت ژاندارمری کرمانشاه، سرهنگ بازنشسته سید مراد موسوی فرمانده وقت گارد ژاندارمری قصر شیرین و سیدمحمدجواد هاشمی نژاد دبیر کل بنیاد هابیلیان در محل ساختمان آرشیو سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

** مضحک‌ترین قطعنامه‌های بین‌المللی، قطعنامه‌های حقوق بشری علیه ایران هستند 

سید محمدجواد هاشمی‌نژاد گفت: مضحک‌ترین قطعنامه‌های بین‌المللی، قطعنامه‌های حقوق بشری علیه ایران هستند چرا که خود ما بزرگترین قربانی تروریسم در جهان هستیم.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با اشاره به صدور بیش از ۵۰ قطعنامه حقوق بشری علیه کشورمان طی ۴۰ سال گذشته گفت: مضحک‌ترین قطعنامه‌های بین‌المللی همین قطعنامه‌های حقوق بشری علیه ایران هستند چرا که خود ما بزرگترین قربانی تروریسم در جهان هستیم.

وی افزود: تمام ۳۵ گروهک مسلحی که ۱۷ هزار نفر از مردم و مقامات کشورمان را ترور کردند، امروز در کشورهای غربی رسما دفتر دارند.

 

**وجود ۱۷ هزار شهید ترور در کشور

دبیرکل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه نیروهای ارتش و گل سرسبد آنها شهید صیاد شیرازی مورد بغض منافقین کوردل بودند، گفت: با توجه به وجود ۱۷ هزار شهید ترور در کشورمان، باید بگوییم نتوانسته‌ایم آنچنان که باید و شاید حق خودمان را در این زمینه از مجامع جهانی بگیریم.

**عملیات مرصاد برکتی برای همکاری و وحدت بیشتر ارتش و سپاه شد

همچنین امیر پوردستان با بیان اینکه در سال ۱۳۴۴ سازمان منافقین با انگیزه‌های مسلحانه تشکیل شد، گفت: در سال ۱۳۴۹ تمام هسته‌ اصلی سازمان لو رفته و اعدام شدند به جز «مسعود رجوی» که به او حکم حبس ابد داده شد.

وی با بیان اینکه خیلی از دوستان انقلابی ما فریب شعارهای منافقین را خوردند و جذب آنها شدند عنوان کرد: سیاست منافقین طوری بود که آنها پل‌های پشت سر فرد تازه‌وارد به سازمان را خراب می‌کردند تا دیگر امکان برگشتن برای او وجود نداشته باشد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه تخلیه زاغه‌خانه‌های مهمات از پادگان‌ها، یکی از اقدامات عمده منافقین در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود، گفت: منافقین می‌خواستند خود را به امام(ره) نزدیک کنند اما بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با هوشمندی این اجازه را به آنها نمی‌دادند.

**منافقین با کلیدواژه‌های رزمندگان ما آشنا بودند

امیر پوردستان با بیان اینکه انصافا ارتش بعث بعد از پیوستن منافقین قوت گرفت و آنها با چشم بازتری حرکات خود را تنظیم می‌کردند، گفت: شنود ارتش بعث از زمان بعد از پیوستن منافقین به آنها بسیار قوی‌تر شد. منافقین تمامی مکالمات ما را رصد می‌کردند و با کلیدواژه‌های رزمندگان ما آشنا بودند.

وی افزود: اجازه بدهید یک‌مورد را همینجا داخل پرانتز بگویم. منافقین هنوز هم از استرالیا و اروپا و آمریکا تماس می‌گیرند و جاسوسی تلفنی انجام می‌دهند. فکر نمی‌کنم هیچکس به اندازه منافقین در جاسوسی تلفنی متبحر باشد.

امیر پوردستان با بیان اینکه ایفای نقش بلدچی و راهنما، یکی دیگر از کمک‌های منافقین به ارتش بعث بود، گفت: منافقین حتی در بازجویی از اسرای ایرانی هم به صدام کمک می‌کردند. منافقین با وعده و وعید و نیرنگ، در حین بازجویی از اسرا، برخی از سربازان جوان کم سن و سال ما را جذب خود می‌کردند.

وی ادامه داد: همین اقدامات منافقین سبب شد که آنها به فکر تشکیل ارتش آزادی‌بخش بیفتند. انواع و اقسام سلاح‌ها از برزیل تا ژاپن در اختیار ارتش آزادی‌بخش قرار گرفته بود و این ارتش دو عملیات موفق در مناطق فکه و مهران انجام داد و همین دو عملیات باعث شد که آنها تصور کنند می‌توانند تهران را هم بگیرند.

**داعش امروز نسخه جدیدی از منافقین است

رئیس مرکز مطالعات‌ راهبردی ارتش با بیان اینکه منافقین نفراتی بودند که در کفو خود بسیار محکم بودند و حقیقتا داعش امروز نسخه جدیدی از منافقین است، گفت: هیچگاه نباید در فیلم‌هایمان دشمن را ضعیف و زبون نشان دهیم.

امیر پوردستان ادامه داد: من چند بار با برخی از منافقین دستگیرشده مصاحبه داشتم. بسیاری از منافقین دستگیرشده ۲ تا ۳ ساعت بعد از دستگیری می‌شکستند و از رفتار خودشان پشیمان می‌شدند چراکه می‌دیدند خبری از شکنجه‌‌‌ای که به آنها گفته شده بود، نیست. البته این اتفاق کم می‌افتاد چون به محض اینکه منافقین در معرض اسارت قرار می‌گرفتند یا سیانور می‌خوردند یا با نارنجک خودشان را منفجر می‌کردند و به خودشان این اجازه را نمی‌دادند که اسیر ما شوند.

وی‌افزود: در جریان عملیات مرصاد، ارتش عراق با پشتیبانی هوایی مسیر را تا سرپل‌ذهاب برای منافقین باز کرد و منافقین بعد از ورود به کرند و‌اسلام‌آباد غرب با سد مردم روبرو شدند و همین موضوع، فرصتی را در اختیار فرماندهان قرار داد تا یک جلسه‌ فوری را برای مقابله با این تجاوز انجام دهند و الحمدلله با هوشمندی فرماندهان و مقاومت مردم، منافقین ناکام ماندند

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه عملیات مرصاد شکست خفت‌بار منافقین در عرصه نظامی بود خاطرنشان کرد: عملیات مرصاد برکتی برای همکاری و وحدت بیشتر ارتش و سپاه شد.

** عملیات هایی که حاج قاسم برای مقابله با داعش طراحی می کرد بدون استثنا موفقیت آمیز بودند

در ادامه محمدمهدی البیاتی گفت: در جریان عملیات مرصاد، من به همراه جمعی از نیروهای سپاه بدر ساعت ۶ عصر به محل تنگه مرصاد رسیدیم. نیمی از بچه‌های ما که از بچه‌های اطلاعات بودند، غیرمسلح بودند.

عضو شورای مرکزی سازمان بدر افزود: در همان زمان یکی از برادران ارتش که درجه سرگردی داشت به همراه تعدادی از سربازان که پشت او قرار داشتند را دیدم و از او پرسیدم که قضیه از چه قرار است؟ او گفت: قضیه‌ای نداریم، منطقه اشغال شده است. باید عقب‌نشینی کنیم. من آنجا به طور غیرواقعی به ایشان گفتم که من مسئول عملیات هستم و کسی حق ترک منطقه را ندارد. او گفت ما دستور داریم که منطقه را ترک کنیم و من هم گفتم دستور دارم که اجازه ندهم کسی از منطقه خارج شود.

وی ادامه داد: نخستین شهید سپاه بدر در عملیات مرصاد، «ابومحمد تهرانی» بود که خانواده وی هم‌اکنون هم در تهران زندگی می‌کنند. این خانواده در دوران دفاع مقدس ۳ شهید را تقدیم کردند.

البیاتی گفت: تک‌تیراندازان ما و تک‌تیراندازان بسیجی ملایری و جوانرودی از صبح تا عصر کاری کردند که منافقین نتوانند به سمت تپه‌ها حرکت کنند. ما در این تپه‌ها جان بسیاری از منافقین را گرفتیم. در همین حین بود که یکی از تک‌تیراندازان منافق کتف من را مورد اصابت قرار داد و من به بیمارستان منتقل شدم و ۴۸ ساعت بعد از مرخصی با مشاهده پیروزی عملیات، تمام دردهایم را فراموش کردم.

** در عملیات مرصاد، مرزبندی دقیق حق و باطل را دیدیم

وی با بیان اینکه ما در عملیات مرصاد، مرزبندی دقیق حق و باطل را دیدیم، عنوان کرد: در جریان عملیات مرصاد، سپاه بدر ۵۱ شهید تقدیم کرد و برادرانی از تونس و مراکش و لبنان و بحرین نیز در جمع این شهدا حضور داشتند. امروز پیکر همه این‌ شهدا در نقطه خاصی از گلزار شهدای قم مدفون است.

عضو شورای مرکزی سازمان بدر ادامه داد: خیلی از شهدای سپاه بدر در عملیات مرصاد، وقتی که قطعنامه ۵۹۸ صادر شد به گریه افتاده بودند چراکه اعتقاد داشتند درب‌های شهادت به روی آنها بسته شده اما چند روز بعد در جریان عملیات مرصاد همین برادران به شهادت رسیدند و بصیرت آنها برای ما به اثبات رسید.

البیاتی گفت: من ۵۷ سال سن دارم و در این مدت هیچ‌گاه صحنه‌های عملیات مرصاد را فراموش نکرده‌ام و همواره جلوی چشمانم است. من عظمت خدا و عنایت اهل بیت(ع) را در عملیات مرصاد به چشم دیدم. اگر لشکرهای بسیار عظیم گروهک منافقین در برابر عده و عُده کم نیروهای ما، به کرمانشاه می‌رسیدند ممکن بود معادلات عوض شود.

عضو شورای مرکزی سازمان بدر گفت: در عملیات مرصاد به چشمان خودم، مجاهدت‌های برادران ارتشی در هوانیروز را دیدم که چگونه منافقین را تار و مار کردند.

البیاتی عنوان کرد: چند سال بعد از عملیات مرصاد در انتفاضه ۱۹۹۱ شعبانیه علیه صدام، من به عنوان یکی از شخصیت‌های نظامی که در محور شمال و جزو مجاهدین علیه صدام بودم با چشمان خودم دیدم که منافقین برای سرکوب انتفاضه به کمک صدامیان آمدند. ما با همان عقیده و ایدئولوژی که در عملیات مرصاد در برابر منافقین بودیم، انتفاضه شعبانیه هم با آنها مبارزه کردیم‌.

البیاتی گفت: پس از سقوط صدام و‌ زمانی‌که وزیر حقوق بشر عراق شدم، برای تحریک عواطف منافقین که در پایگاه لیبرتی بودند، در چند نوبت برای تحریک عواطف منافقین، خانواده‌های آنها را از ایران به دم در پایگاه بردیم. منافقین در واکنش به این کار می‌گفتند «این‌ها خانواده‌های ما نیستند، مجرم و جنایتکارند». یک بار چهار خانواده ایرانی را برای ملاقات با فرزندشان به پایگاه لیبرتی عراق بردیم که عناصر منافقین شروع به سنگ‌پرانی علیه این ۴ خانواده کردند و اگر نیروهای ما نبودند قطعا منافقین این ۴ خانواده را می‌کشتند.

البیاتی گفت: من با اطمینان می‌گویم اگر کمک برادران ما در سپاه و در راس آنها سرلشکر حاج قاسم سلیمانی نبود پیروزی در عراق برابر تروریست‌های تکفیری محقق نمی‌شد. حاج قاسم سلیمانی برخلاف آمریکا و ترکیه با ارتش وارد عراق نشد؛ وقتی که حاج قاسم با ۲۵ فرمانده لشکر عراق صحبت می‌کرد، همه فرماندهان از صحبت‌های ایشان تبعیت می‌کردند‌. تمام عملیات‌هایی که حاج قاسم در عراق برای مقابله با داعش برنامه‌ریزی و‌ طراحی می‌کرد بدون استثنا موفقیت‌آمیز بودند.

وی افزود: بزن در روهایی که امروز هم در خلیج فارس اتفاق می‌افتد بخشی از نبرد حق و‌ باطل است.

** ضرورت پرداختن به حضور ژاندارمری در هشت سال دفاع مقدس

در ادامه سرهنگ بازنشسته سید مراد موسوی به همکاری ژاندارمری در تمام مراحل جنگ اشاره کرد و گفت: منافقین به طور مداوم به پایگاه های ژاندارمری حمله می کردند به طوری که حدود 150 منافق به صورت شبانه یک پایگاه ژاندارمری 20 تا 30 نفره را محاصره می کردند و مورد حمله قرار می دادند.

فرمانده وقت گارد ژاندارمری قصر شیرین ضمن انتقاد از اینکه در رسانه ها و فیلم ها نامی از ژاندارمری برده نمی شود افزود: ژاندارمری همیشه در کنار مردم بوده ضمن آنکه در خلال فعالیت های خود به امور انتظامی و قضایی نیز پرداخته و لازم است به حضور ژاندارمری در هشت سال دفاع مقدس اشاره شود.

** تهدید آینده ما هنوز منافقین هستند

در پایان نیز سردار ناصر شعبانی به زمان پذیرش قطعنامه توسط ایران و جنگ دوباره صدام پس از آن اشاره و خواندن کتاب «ویرانی دروازه شرقی» را توصیه کرد.

وی با بیان اینکه نخستین یگانی که با منافقین درگیر شدند بچه های بدر بودند، افزود: تهدید آینده ما هنوز منافقین هستند.

انتهای خبر/