مرحوم قانعی‌راد اندیشه و عمل را با هم داشت


تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۴/۱۰ - ۱۸:۲۷:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۲/۱۱ - ۱۱:۴۵:۱۸
مرحوم قانعی‌راد اندیشه و عمل را با هم داشت
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، گفت: زمانی اندیشه می‌تواند مثمر ثمر باشد که در حوزه اجرا و عمل خود را نشان دهد در این باره دکتر قانعی‌راد این ویژگی و خصیصه را به خوبی در خود پیاده کرده بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اشرف بروجردی در مراسم بزرگداشت سالگرد درگذشت سیدمحمد امین قانعی‌راد که ظهر امروز( دوشنبه ۱۰ تیرماه) در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد، اظهار داشت: جمعی که در این محفل دور هم گرد آمده‌اند پیمانی را پایه گذاری می کنند که بر مبنای آن در جهت توسعه علم و دانش گام برداشته شود.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اندیشه و تفکر مرحوم قانعی راد را همچنان در جمع دوستان در حال رشد و نمو دانست و افزود: او همواره تلاش داشت که دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهد و مصمم بود تا آینده ای را برای جامعه ترسیم کند که بر مبنای شناخت و معرفت شکل بگیرد‌.
وی در ادامه به خاطره خود از مرحوم قانعی‌راد مبنی بر اینکه ریاست اندیشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران را بر عهده داشت اشاره کرد و گفت: او در اولین گام خود تلاش کرد تا ساختارمند عمل کند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران متذکر شد: اگر ساختارها وجود نداشته باشند در یک دوره و زمان کارهایی صورت می گیرد اما بدون شک این فعالیت‌ها فراموش خواهند شد و باید گفت ساختارمند کردن ایده ها بسیار با اهمیت است.
به گفته بروجردی؛ زمانی که امور و فعالیت‌ها ساختارمند صورت پذیرند این آمدن‌ها و رفتن های مدیریت ها خلل و خدشه ای در مسیر پیشبرد فعالیت ها ایجاد نمی کنند و امور ماندگار باقی می مانند.
وی یادآور شد: هم اکنون آنچه که در عرصه سیاسی از آن رنج می‌بریم مربوط به این است که سلایق عمدتاً حرف اول را می زنند در حالی که ساختارمندی می تواند کمک شایانی را در این عرصه داشته باشد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: زمانی اندیشه می تواند مثمر ثمر باشد که در حوزه اجرا و عمل خود را نشان دهد در این باره دکتر قانعی راد این ویژگی و خصیصه را به خوبی در خود پیاده کرده بود باید گفت امثال مرحوم قانعی راد در حقیقت کسانی هستند که می توانند نیاز علمی کشور را فراهم کنند.
وی خاطرنشان کرد: برای نجات بشریت باید خوب بیاندیشیم و اندیشه‌ها را در بهترین زمینه به کار ببریم امید است ما بتوانیم به عنوان رهروان در مسیر این عالم حرکت کنیم.
انتهای پیام/