ماهیت وجودی مرجع مجازی کاهش زمان پاسخگویی به نیاز اطلاعاتی پژوهشگران است


تاریخ انتشار: ۱۳۹۰/۱۱/۳۰ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۸:۵:۳۸
ماهیت وجودی مرجع مجازی کاهش زمان پاسخگویی به نیاز اطلاعاتی پژوهشگران است

رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي گفت: مرجع مجازي براي كاهش زمان پاسخگويي به نياز اطلاعاتي پژوهشگران راه اندازي شده است و اطلاعات مورد نياز آنان را به هر زباني و در هر موضوعي در اختيار آنها قرار مي دهد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ج.ا.ا.، دكتر صلاحي كه امروز صبح (دوشنبه 1 اسفند) در جمع دانشجويان دكتري مديريت راهبردي دانشگاه دفاع ملي سخن مي گفت، ادامه داد: مرجع مجازي سازمان اسناد و كتابخانه ملي اطلاعات مورد نياز پژوهشگران را از طريق پست الكترونيكي، پيامك، گفتگوي همزمان و فكس و حداكثر در مدت يك هفته در اختيار آنها قرار مي دهد. رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در ادامه اظهار داشت: فعال بودن تالارهاي پژوهشي در شيفت شب كتابخانه ملي فرصت مناسبي براي محققان و دانشجويان كارشناسي ارشد به بالاست و قبل از حضور پژوهشگر پشت ميز مطالعه، تمام امكانات و منابع اطلاعاتي موردنياز روي ميز رزرو شده قرار مي گيرد.
وي الكترونيكي كردن منابع و دسترسي بيشتر آن براي پژوهشگران را از اولويت هاي سازمان اسناد و كتابخانه ملي دانست و ادامه داد: در نشست با ناشران كشور، مباحث گوناگوني پيرامون اجازه ناشران براي در اختيار گذاشتن متن كامل منابع و ايجاد كتابخانه و تالار ديجيتال داشتيم و اميدواريم تا سال آينده تالار ديجيتال كتابخانه ملي راه اندازي شود.
دكتر صلاحي همچنين به وظايف كميته ملي حافظه جهاني در ثبت آثار ملي اشاره كرد و افزود: مهم ترين و سنگين ترين وظيفه ديگر اين كميته پس از ثبت آثار ملي در جهان، ترجمه اين آثار به زبان هاي علمي دنيا و دسترس پذير كردن آنان براي همه پژوهشگران است.
وي در پايان گفت: سازمان اسناد و كتابخانه ملي دست همه پژوهشگران كشور را براي برداشتن گام هاي پيشرفت بيشتر مي فشارد.قبل از سخنراني رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي، دانشجويان دكتري مديريت راهبردي دانشگاه عالي دفاع ملي از بخش هاي مختلف كتابخانه و تالارهاي مطالعه بازديد كردند.