دیدار رئیس و مدیران سازمان اسناد و کتابخانه ملی با آیت الله امامی کاشانی


تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۵/۱۰ - ۱۹:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۷:۲۵:۵۱
دیدار رئیس و مدیران سازمان اسناد و کتابخانه ملی با آیت الله امامی کاشانی
رئيس و مديران سازمان اسناد و كتابخانه ملي، امروز چهارشنبه (11/5/1391) در دفتر آيت الله امامي كاشاني، با ايشان ديدار كردند.
رئيس و مديران سازمان اسناد و كتابخانه ملي، امروز چهارشنبه (11/5/1391) در دفتر آيت الله امامي كاشاني، با ايشان ديدار كردند.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ج.ا.ا. در اين ديدار كه در فضايي ساده و صميمي، در مدرسه عالي شهيد مطهري برگزار شد، آيت الله امامي كاشاني، نكات و رهنمودهايي را به منظور ارتقاء فعاليت هاي سازمان اسناد و كتابخانه ملي بيان كردند.
توليت مدرسه عالي شهيد مطهري، در بخشي از سخنانش يادآور شد: كتابخانه ها به ويژه كتابخانه اي كه صفت ملي را با خود يدك مي كشد، مي بايست در خدمت مردم باشد و در تمام زمان به افراد نيازمند دانش و منابع علمي خدمت رساني كند.
وي اضافه كرد: به طور كلي كتابخانه ها مي توانند نقش پررنگي را در ارتقاء فرهنگ و دانش جامعه ايفاكنند و بايد مكاني آرامش بخش براي افراد عالم باشد.
امام جمعه موقت تهران همچنين در كلامي ديگر ضمن برشمردن اهميت كتابخانه ملي، افزود: اينجانب چند باري توفيق حضور در كتابخانه ملي را پيدا كرده ام و در آنجا از نزديك شاهد تلاش بي وقفه و صادقانه همكاران شما بودم. من در كشورهاي مختلفي حاضر بودم و كتابخانه هاي خارجي بسياري را از نزديك مشاهده كرده ام و معتقدم كه كتابخانه ملي مي تواند آينده علمي كشور را رقم بزند.
آيت الله امامي كاشاني در بخشي ديگر گفت: انشاالله راه و روش شما به كتابخانه هاي ديگر نيز منتقل شود. چرا كه در زمينه همكاري با ديگر كشورها گام هاي خوبي برداشته ايد.
توليت مدرسه عالي شهيد مطهري و رئيس دانشگاه شهيد مطهري همچنين از كمبود منابع فارسي و شيعي در كتابخانه هاي معتبر جهان به عنوان يك نقطه ضعف ياد كرد و در سخناني از رئيس كتابخانه ملي در خواست كرد در اين زمينه گام هاي مؤثري برداشته شود تا كساني كه مايل به آشنايي با معارف شيعي هستند از اين طريق سيراب شوند.
دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي نيز در اين ديدار ضمن برشمردن اهداف بلند مدت سازمان و ارائه گزارشي از عملكرد آن گفت: همانگونه كه مستحضريد حضرت امام رضوان الله تعالي عليه، جمله معروفي دارند كه فرموده اند: " غرب تشنه اسلام ناب محمدي است." و ما مي بايست اهداف خود را بر اين مبنا بنا كنيم.
دكتر صلاحي يادآور شد: خوشبختانه ما با كشورهاي مختلف جهان ارتباط دوسويه خوبي برقرار كرده ايم تا از امكانات هم استفاده كنيم و تا در نهايت بتوانيم به نشر افكار و عقايد خويش هم دست بزنيم.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي همچنين اضافه كرد: كشور ايران با اين سابقه طولاني و درخشان مي بايست از مواريث خود به خوبي حفاظت كند و بر اين اساس ضمن برعهده گرفتن رياست كميته ملي ثبت آثار در حافظه جهاني در كشور ايران، تاكنون همكاري هاي خوبي نيز در حيطه جمع آوري نسخ خطي فارسي داشته كه از آن جمله مي توان به توافقات في مابين سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران و كشورهاي هند، پاكستان، گرجستان، زنگبار تانزانيا، لهستان، تونس و برخي ديگر كشورها كه جزء ايران فرهنگي محسوب مي شوند، اشاره كرد.
دكتر صلاحي همچنين خاطرنشان كرد: سازمان اسناد و كتابخانه ملي چهارمين كتابخانه در جهان است كه خدمات خود را به صورت شبانه روزي درآورده و در كل طول سال فقط سه روز به مناسبت هاي مختلف تعطيل است و در بقيه روزها علاقه مندان به كتاب و مطالعه مي توانند نيازهاي علمي خود را در اين سازمان، برطرف كنند.
در پايان اين ديدار دكتر صلاحي ضمن دعوت از آيت الله امامي كاشاني براي ديدار مجدد از سازمان اسناد و كتابخانه ملي ابراز اميدواري كرد كه ايشان همكاران سازمان را از دعاي خير خويش و رهنمودهاي انديشمندانه خويش محروم نفرمايند.
پيش از اين ديدار دكتر صلاحي و هيأت همراه در نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آيت الله امامي كاشاني شركت كردند.
گفتني است در اين ديدار تفاهم نامه اي هم مبني بر گسترش همكاري هاي في مابين سازمان اسناد و كتابخانه ملي و مدرسه عالي شهيد مطهري به امضاء رسيد كه در خبرهاي آتي به طور مفصل به آن پرداخته مي شود.
همچنين شايان ذكر است آقاي دكتر صلاحي و هيأت همراه، لحظاتي نيز به بازديد از مدرسه تاريخي شهيد مطهري پرداختند و از نزديك با بخش هاي مختلف آن به ويژه كتابخانه و مركز نسخ خطي، آشنا شدند.