معاون پژوهشی وزارت علوم: آماده پشتیبانی از تلاش های علمی –پژوهشی کتابخانه ملی هستیم


تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۹/۲۶ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۶:۳۹:۲۱
معاون پژوهشی وزارت علوم: آماده پشتیبانی از تلاش های علمی –پژوهشی کتابخانه ملی هستیم
دكتر "محمد مهدي نژاد نوري"، معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، كه به عنوان مهمان ويژه در سومين جشنواره پژوهش سازمان اسناد و كتابخانه ملي حضور داشت، كارنامه پژوهشي سازمان اسناد و كتابخانه ملي را مناسب دانست
دكتر "محمد مهدي نژاد نوري"، معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، كه به عنوان مهمان ويژه در سومين جشنواره پژوهش سازمان اسناد و كتابخانه ملي حضور داشت، كارنامه پژوهشي سازمان اسناد و كتابخانه ملي را مناسب دانست و تصريح كرد: آمارهايي كه اينجانب از توليد علم و دانش در سازمان اسناد و كتابخانه ملي دارم، قابل توجه است و وظيفه داريم تا با پشتيباني مناسب بتوانيم اين روند را تسريع كنيم.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد وكتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، وي در بخش ديگري از سخنان خود، تحول بنيادين در وضعيت دانشگاه ها را باعث گرايش به اسلامي كردن انديشه هاي علمي دانست و اضافه كرد: ما نبايد از آنچه در غرب مي گذرد، نسخه برداري كامل كنيم و بايد با توليد علم و بومي سازي، آنچنان كه امام راحل (ره) و مقام معظم رهبري در نظر داشتند، برنامه هاي علمي خويش را به پيش بريم.
فصلنامه نامه ايران و اسلام از مطالب پژوهشگران استقبال مي كند
در ادامه اين مراسم دكتر "كيومرث اميري"، سردبير فصلنامه علمي- ترويجي "ايران و اسلام" با بر شمردن اهميت گردآوري مطالعات اسلام شناسي و ايران شناسي، عنوان كرد: زبان و ادب پارسي جاذبه هاي بسياري براي پژوهشگران خارجي دارد و آنها را عاشق ايران كرده است. هم اكنون ۵ هزار ايران شناس و ۷ هزار اسلام شناس آكادميك داريم و مي بايست در كشور خودمان نيز به صورت علمي به اين مباحث پرعمق بپردازيم.
دكتر اميري در پايان سخنان خود از تمام پژوهشگران و انديشمندان عرصه ايران شناسي و اسلام شناسي دعوت كرد تا مقالات خود را براي اين فصلنامه علمي- ترويجي ارسال كنند.
اسلام دين توازن است و تمدن اسلام آهنگي موزون دارد
دكتر "صادق آئينه وند"، مورخ تاريخ اسلام نيز طي سخناني، اسلام و پيامبر اسلام را داراي توازن و فرامين ايشان را متعادل دانست و تأكيد كرد: در دين حنيف اسلام همه دستورالعمل ها براي زندگي بشر لحاظ شده است و اگر بخواهيم حتي مي توانيم در زمينه محيط زيست نيز مثال هاي بسياري را ارائه كنيم.
اين انديشمند و استاد دانشگاه همچنين تلاقي اسلام و تمدن ايراني را مكمل يكديگر دانست و تصريح كرد: پيامبر اسلام رحمت للعالمين است و توهين كنندگان به ساحت قدسي ايشان، انسان هايي مغرض و كج فهم هستند.
شايان ذكر است در پايان اين مراسم از پژوهشگران و برگزيدگان عرصه هاي علوم كتابداري و اطلاع رساني، آرشيو و اسناد و ايران شناسي و اسلام شناسي، تقدير به عمل آمد.