تشخیص حق از ناحق تنها در سایه ولایت فقیه امکان پذیر است


تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۱۰/۸ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۶:۳۴:۴۶
تشخیص حق از ناحق تنها در سایه ولایت فقیه امکان پذیر است
دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در همايش حماسه 9 دي گفت: شرايط فتنه به گونه‌اي است كه تشخيص حق بسيار دشوار‌تر از ناحق است و اگر بخواهيم پرچم حق را تشخيص دهيم بايد پشت سر ولايت فقيه گام برداريم.
دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در سخناني در همايش حماسه 9 دي گفت: شرايط فتنه به گونه‌اي است كه تشخيص حق بسيار دشوار‌تر از ناحق است و اگر بخواهيم پرچم حق را تشخيص دهيم بايد پشت سر ولايت فقيه گام برداريم.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، در اين مراسم كه امروز شنبه 9 دي ماه در سالن همايش هاي سازمان و با حضور شخصيت هاي برجسته اي چون سردار حسين سلامي جانشين فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي برگزار شد، دكتر صلاحي ضمن خوش آمدگويي به حضار، با اشاره به شكل گيري خط نفاق در صدر اسلام و تبيين آن با وضعيت امروز جامعه، بيان كرد: اين حيات طيبه محصول شجره طيبه‌اي است كه از خون شهيدان و مرارت و مشقت عالمان دينمان در قبل از انقلاب اسلامي و طي اين 33 سال شكل گرفته و ما در سفره خان اين چنين افرادي نشسته‌ايم.
دكتر صلاحي با بيان اينكه مراسم و گراميداشت حماسه 9 دي بايد همچنان احيا شود، ادامه داد: احياي حماسه 9 دي احياي ارزش‌هاي ملت ايران است.
وي با اشاره به نهج‌البلاغه، افزود: در نهج‌البلاغه 241 خطبه، 79 نامه و 480 حكمت وجود دارد كه از 241 خطبه 45 خطبه درباره سه حادثه بزرگ صدر اسلام نظير ناكثين، قاسطين و مارقين است.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران گفت: از تعداد 79 نامه در نهج‌البلاغه، 20 نامه درباره همين سه حادثه بيان شده است كه 17 نامه درباره قاسطين و سردمداران جبهه صفين است، همچنين از ميان 480 حكمت، 2 حكمت درباره اين مباحث يعني ناكثين، قاسطين و مارقين است.
وي اضافه كرد: طلحه صحابه پيامبر(ص) بود كه در مكه به ايشان ايمان آورد و حتي مهاجر محسوب مي‌شد اما در كنار پيغمبر ماند تا جايي كه براي قتل عثمان پرچمداري كند و به نوعي اولين كسي بود كه با حضرت علي(ع) بيعت مي‌كند، در اين راستا نيز در مكه به پيامبر ايمان مي‌آورد و با طلحه با امام(ع) بيعت مي‌كند.
دكتر صلاحي ادامه داد: طلحه و زبير به امير المومنين مي‌گويند ما با تو بيعت كرديم و از امروز به بعد من و زبير شريك تو در اداره حكومت هستيم اما جواب صريح امام علي(ع) اين بوده است كه نه، لكن شما دو نفر شريكان در اين هستيد كه به بنده كمك كنيد. يعني اگر نيازي به ياري شما بود به كمكم بشتابيد كه حاصل آن اين مي‌شود كه طلحه و زبير در كنار عايشه پيرامون عثماني را بلند كرده و جنگ جمل را به وجود مي‌آورد.
وي اضافه كرد: اگر مي‌خواهيم در برابر فتنه نجات يابيم بايد پشت يك پرچم و حقي بايستيم كه آن نيز در دست ولي فقيه و زمان است و اگر بخواهيم به سايت ها و ماهوار ها توجه كنيم، دچار شبه خواهيم شد چرا كه مشخص است كه آنها ما را به كجا خواهند كشاند.
دكتر صلاحي در پايان گفت: اميرالمومنين (ع) در بيانات خودشان اين گونه بيان مي‌كنند كه كسي كه با دين درافتاد، برافتاد، حكومت هاي استعمار‌گر تحمل يك حكومت 70 ميليون نفري در كره زمين ندارند و اين نشانگر آن است كه استعمارگران و كشورهاي غربي تحمل يك ملت حق را ندارند.