افتتاح رسمی اندیشگاه مدیریت گیلان و برگزاری جلسه اداری معاونین و مدیران ستادی و استانی در مدیریت گیل


تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۶/۲۷ - ۰:۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷/۷/۱۵ - ۱۴:۵۷:۲۷
افتتاح رسمی اندیشگاه مدیریت گیلان و برگزاری جلسه اداری معاونین و مدیران ستادی و استانی در مدیریت گیل

نشست  اداری معاونین و مدیران سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور صبح روز پنجشنبه پس از افتتاح رسمی اندیشگاه مدیریت گیلان در سالن شماره 2 اندیشگاه  با حضور آقایان محمد هاشم زاده معاون پشتیبانی ، حقوقی و امور استانها ، دکتر غلامرضا امیرخانی معاون کتابخانه ملی ، نصیری پور مشاور رئیس سازمان و مدیر کل حراست و سایر مدیران ستادی و استانی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه عباس نژاد مدیر گیلان به بیان خیر مقدم به میهمانان و تشریح فعالیت های صورت گرفته و اهداف و چشم انداز آتی سازمان پرداخت .

وی افزود : مدیریت اسناد و کتابخانه ملی گیلان ضمن انجام وظایف ذاتی و محوله خود در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص برپایی کرسی های آزاد اندیشی ،پس از دستور ریاست عالی سازمان دکتر صالحی امیری در خصوص راه اندازی و تقویت اندیشگاه برای تبادل نظرات نخبگان استان اقدام به تجهیز 2 سالن اندیشگاه با ظرفیت های 30 و 90 نفر نمود و تاکنون بصورت آزمایشی 26 جلسه در اندیشگاه مدیریت گیلان برگزار شده و امروز با افتتاح رسمی این اندیشگاه تلاش خود را برای تقویت هرچه بیشتر این مجموعه بکار خواهیم بست تا با استفاده از تمام ظرفیت های استان فرهنگ دوست گیلان شاهد بروز افکار نوین و اشاعه فرهنگ غنی گیلان باشیم .

در ادامه نصیری پور مدیر کل حراست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نیزگفت: امروز سند هویت، ریشه و اعتبار تاریخی یک ملت است؛ و سازمان بواسطه اسناد چون پلی مستحکم میان نسل قدیم و جدید ایفای نقش می کند.
وی اظهار کرد: یکی از وظایف سازمان حفظ و نگهداری اسناد است و با توجه به پیشینه فرهنگی گیلان و کثرت نخبگان استانی، اندیشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان در راستای برپایی کرسی های آزاداندیشی ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: یکی از وظایف این سازمان به عنوان حافظه و هویت ملی کشور تولید فکر و اندیشه است و اندیشگاه مکانی برای مفاخر، استادان ،پژوهشگران و علاقمندان به حوزه فکر و اندیشه است که فارغ از مسایل سیاسی به بحث و تبادل نظرعلمی و مباحث اندیشه محور بپردازند.وی، اندیشگاه را محلی برای رویش تفکرات اجتماعی نوین توصیف کرد.

در ادامه جلسه آقایان دکتر امیرخانی معاون کتابخانه ملی ، دباغی مدیرکل حقوقی و امور استانها ، شریفی مدیرکل امور اداری ، آموزگار مدیرکل شناسایی و فراهم آوری اسناد و خانم روحی مدیرکل حفاظت اسناد نیز ضمن ارائه گزارشی از حوزه کاری خود برای مدیران به بیان راهکارهایی برای بهبود فعالیت های مدیرت های استانی پرداختند .

در ادامه جلسه و پس از استماع برنامه ها و در خواست های مدیران استانی محمد هاشم زاده معاونت پشتیبانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور فعالیت های صورت گرفته در شش ماهه اول سال 1394 در بخش های مختلف معاونت پشتیبانی را تشریح نمود .

هاشم زاده افزود : دغدغه اصلی و اهتمام ریاست عالی و کارکنان تعالی و رسیدن به جایگاه واقعی سازمان در جامعه است و معاونت پشتیبانی نیز تمام تلاش خود را در این راستا انجام خواهد داد و با توجه به تمامی موانع مالی موجود در کشور که سازمان اسناد و کتابخانه ملی از آن مستثنی نیست با سرلوحه قرار دادن اقتصاد مقاومتی  از هیچ کوششی فروگذاری نخواهد نمود ، زیرا بر این باوریم که اعتلای فرهنگ و هویت کشور وظیفه ای ملی و از منویات رهبر معظم انقلاب و ما به عنوان سربازان رهبری با سعی و کوشش خود در راستای رسیدن به این آرمان ملی جانانه خواهیم کوشید .

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با ابراز خرسندی و رضایت از فعالیت های صورت گرفته در مدیریت گیلان فضای سازمانی در استان را مثبت ازیابی نمود و افزود : با توجه به ظرفیت های موجود در استان گیلان امیدواریم در آینده شاهد توانمندی های بیشتری از استان گیلان باشیم.

وی تصریح کرد : این فضایی در دو سالن با معماری زیبا برای اندیشگاه در مدیریت گیلان گواه تلاش شبانه روزی مدیر و کارکنان مدیریت گیلان است و امیدواریم تا با برپایی جلساتی وزین در این اندیشگاه استفاده از ظرفیت های نخبگان و مفاخر استان فرهنگی گیلان شاهد تولید آثار جاودانه و ملی در این مجوعه باشیم .

در ابتدای این نشست معاونین ریاست عالی سازمان به همراه مدیران کل ستادی و استانی از بخ های مختلف این سازمان بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیت های انجام شده قرار گرفتند .