حضور دکتر حاجبی مدیرکل امور اداری در جلسه شورای پژوهش مدیریت گیلان


تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ - ۰:۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷/۷/۱۵ - ۱۴:۵۵:۴۸
حضور دکتر حاجبی مدیرکل امور اداری در جلسه شورای پژوهش مدیریت گیلان

به گزارش روابط عمومی مدیریت اسناد و کتابخانه ملی گیلان دکتر حاجبی مدیرکل امور اداری سازمان روز چهارشنبه میهمان ویژه شورای پژوهش این مدیریت استانی شد.

در ابتدای این جلسه دکتر ژاله حساس خواه ضمن عرض خیر مقدم به دکتر حاجبی و کارشناسان سازمان امور استخدامی کشور که همراه وی به گیلان سفر کرده بودند، گفت : همواره همه ما می کوشیم تا در جلسات و بازدیدها بهترین داشته های خود را در معرض دید قرار دهیم و شورای پژوهش بهترین و اعضای این شورا که هر یک از فرهیختگان استان گیلان می باشند از برترین سرمایه های مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان گیلان هستند .

دکتر حساس خواه در ادامه با اشاره به اینکه تصدی در پست مدیریتی فرصتی است که خداوند در اختیار عده ای از بندگان خود قرار میدهد، استفاده صحیح از این فرصت و بهره گیری از تمامی توان برای ثبت کارنامه ای قابل قبول را الزامی دانست و افزود : مدیریت گیلان با وجود توانمندی فرهیختگان حاضر در شورای پژوهش اگر نتواند فعالیتی قابل قبول از خود برجای بگذارد قصوری نابخشودنی و غیر قابل جبران کرده است.

مدیر مدیریت اسناد و کتابخانه ملی گیلان در بخش دیگری از صحبت های خود به وابستگی بیش از حد مدیریت های استانی به مرکز اشاره نمود و این امر را سبب بازدارندگی در بسیاری از فعالیت های آنها دانست و تصریح کرد: این وابستگی بیش از حد سبب تضعیف خلاقیت های مدیریت های استانی خواهد گردید.

وی با اشاره به دید وسیع و نگاه باز و حمایتی ریاست عالی سازمان خانم دکتر بروجردی به زیر مجموعه خود در استان ها ابراز امیدواری کرد با استقلال بیشتر این مراکزاستانی و ایجاد فضای وسیعتر برای فعالیت آنها شاهد شکوفایی این مراکز و ورود آنها به فضای رقابتی برای برتر شدن خواهیم بود .

در ادامه جلسه دکتر حاجی مدیرکل امور اداری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نیز از حضور در جمع اعضای شورای پژوهش مدیریت گیلان ابراز خرسندی نمود.

وی با ابراز خرسندی از اینکه سکان یکی از حساس ترین مراکز استانی سازمان به واسطه تاریخ غنی و اسناد بسیاز زیاد آن بدست بانویی از بدنه علمی و دانشگاهی استان است، فعالیت های مراکز استانی را تلاشی مجدانه در راستای ثبت میراث مکتوب برای آیندگان و  فرزندان آن خطه از کشور دانست.

دکتر حاجبی تشکیل شورای پژوهش را ایده ای خلاقانه و فعالیتی تاثیرگذار توسط مدیریت گیلان در حوزه کاری خود عنوان نمود و از ابلاغ تشکیل این شورا به عنوان یک ضرورت به سایر مدیریت های استانی در آینده نزدیک خبر داد.

وی در ادامه صحبت های خود با تاکید بر فعالیت و پیگیری بسیاز زیاد دکتر حساس خواه به عنوان مدیر گیلان اظهار امیدواری کرد : حداقل تا سال 1400 شاهد افتتاح بزرگترین مدیریت استانی سازمان سناد و کتابخانه ملی کشور در گیلان خواهیم بود .

دکتر حاجبی همچنین پیشنهاد برگزاری جلسات شورای پژوهش از طریق ویدئو کنفرانس را را جهت استفاده همه مدیران سازمان مطرح نمود و از اعضای این شورا جهت بازدید از سازمان مرکزی و دیدار با مدیران عالی سازمان دعوت نمود .