کارگاره نقد و بررسی کتابها و دستنوشته های تاریخی با محوریت حوزه جغرافیایی گیلان برای اولین بار در کش


تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۱۲/۱۵ - ۰:۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷/۷/۱۵ - ۱۵:۰:۵۳
کارگاره نقد و بررسی کتابها و دستنوشته های تاریخی با محوریت حوزه جغرافیایی گیلان برای اولین بار در کش
به گزارش روابط عمومي سا زمان اسناد و كتابخانه ملي گيلان ؛
حسين عباس نژاد كارسيداني مدير سازمان اسناد و كتابخانه ملي گيلان از راه اندازي كارگاه نقد و بررسي كتابها و دستنوشته هاي تاريخي با محوريت حوزه جغرافيايي گيلان براي اولين بار در كشور خبر داد.
وي گفت : با توجه به منويات مقام معظم رهبري در راستاي برپايي جلسات نقد و بررسي كار آمد و سالم در فضاي فرهنگي كشور علي الخصوص حوزه و دانشگاه تصميم به برپايي اين كارگاه گرفتيم.عباس نژاد افزود : همانطور كه واقفيد نقد در لغت به معناي بهين هر چيز را انتخاب نمودن است و اين گزينش در ابتدا مستلزم آن است كه از هرگونه حب و بغض بدور بوده و نيت تخريب و توهين در خود نداشته باشد. ما در كارگاه نقد و برسي ذكر شده برآنيم تا با حضور اساتيدعرصه نقادي شيوه هاي صحيح نقد را به منتقدان آموزش داده و فراهم كننده يك فضاي صميمي براي ظهور نقدي سالم و كارا باشيم و بي شك اين مصداق واقعي دستورات معظم له خواهد بود.
وي در ادامه تصريح كرد: اين كارگاه داراي هيئت مديره اي7 نفره كه متشكل  6 پژوهشگر و مدير سازمان اسناد و كتابخانه ملي استان بوده و با مصوبه اين اعضاء مقرر گرديد كه جهت بالا بردن جايگاه پژوهشي اين كارگاه ، مطالعات و مباحث مطروحه در جلسات نقد و بررسي در پايان سال به شكل مناسبي تدوين و در دسترس علاقمندان قرار گيرد. همچنين يك لوح فشرده حاوي مطالب گلچين شده از هر جلسه بصورت يك بسته پژوهشي در اختيار علاقمندان  به پژوهش در حوزه جغرافيايي گيلان قرار گيرد.
مدير سازمان اسناد و كتابخانه ملي گيلان در خاتمه افزود : آغاز بكار اين كارگاه از اولين ماه سال 1392 بوده و به ترتيب كتابهاي ( گيلان و خيزش جنبش جنگل) اثر افشين پرتو ، ( ياد بودهاي انقلاب جنگل ) به كوشش هوشنگ عباسي و ( آسيب شناسي قيام جنگل ) به همت عباس نعيمي جهت نقد و بررسي براي ماههاي فروردين ، ارديبهشت و خرداد در دستور كار قرار گرفتند.